Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38310
Назва: Навчальний посібник з фахової підготовки студентів інженерних спеціальностей в курсі вищої математики (перший семестр)
Автори: Федак, Сергій Ігнатович
Шелестовський, Борис Григорович
Приналежність: ТНТУ ім. Івана Пулюя, кафедра вищої математики
Бібліографічний опис: Навчальний посібник створено з метою надання допомоги студентам інженерних спеціальностей при самостійному вивченні таких розділів з курсу вищої математики, що вивчаються у першому семетрі: - елементи лінійної алгебри; - елементи векторної алгебри; - елементи аналітичної геометрії; - диференціальне числення функцій однієї змінної. Кожен з розглянутих розділів містить як основні теоретичні положення (основні поняття, означення, теореми) так і детально розв’язані приклади. Навчальний посібник може бути використаний студентами інженерних спеціальностей для розв’язування контрольних робіт та підготовки до екзаменів.
Дата публікації: 2022
Дата подання: 2022
Дата внесення: 28-чер-2022
Видавництво: ТНТУ ім. Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. Івана Пулюя
Теми: вища математика, лінійна алгебра, аналітична геометрія,векторна алгебра,вступ в математичний аналіз
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник створено з метою надання допомоги студентам інженерних спеціальностей при самостійному вивченні таких розділів з курсу вищої математики, що вивчаються у першому семестрі: - елементи лінійної алгебри; - елементи векторної алгебри; - елементи аналітичної геометрії; - диференціальне числення функцій однієї змінної. Кожен з розглянутих розділів містить як основні теоретичні положення (основні поняття, означення, теореми) так і детально розв’язані приклади. Навчальний посібник може бути використаний студентами інженерних спеціальностей для розв’язування контрольних робіт та підготовки до екзаменів.
Опис: Навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей для самостійного вивчення розділів з курсу вищої математики, що вивчаються у першому семестрі
Зміст: - елементи лінійної алгебри; - елементи векторної алгебри; - елементи аналітичної геометрії; - диференціальне числення функцій однієї змінної.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38310
Власник авторського права: © Федак С.І., © Шелестовський Б.Г., 2022
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри вищої математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НП2022.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора