Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38272
Назва: Удосконалення організації виробництва, на прикладі фермерського господарства «ДАР-АГРО» (Тернопільська обл., Козівський р-н, село Таурів, вул. Шваби, 5)
Інші назви: Improving the organization of production, on the example of the farm «DAR-AGRO» (Ternopil region, Koziv district, Tauriv village, Shvaby Street, 5)
Автори: Петришин, Віталій Михайлович
Petrishin, Vitalii
Приналежність: ТНТУ імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Петришин В.М. Удосконалення організації виробництва, на прикладі фермерського господарства «ДАР-АГРО» (Тернопільська обл., Козівський р-н, село Таурів, вул. Шваби, 5) кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 "Менеджмент" / В.М. Петришин. - Тернопіль, ТНТУ. 2022. - 61 с.
Bibliographic description: Petrishin V.M. Improving the organization of production, on the example of the farm "DAR-AGRO" (Ternopil region, Koziv district, Tauriv village, Shvaby Street, 5) qualification work of a bachelor in specialty 073 "Management" / V.M. Petrishin. - Ternopil, TNTU. 2022. - 61 p.
Дата публікації: 27-чер-2022
Дата подання: 6-чер-2022
Дата внесення: 27-чер-2022
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Машлій, Галина Богданівна
Mashlii, Halyna
Члени комітету: Вовк, Ірина Петрівна
Vovk, Iryna
УДК: 338.45
Теми: організація виробництва
технологічний процес
економічний результат.
organization of production
технології виробництва
technological process
economic result
production technologies
Короткий огляд (реферат): Предмет дослідження шляхи удосконалення організації виробництва аграрного господарства. Об'єкт дослідження – діяльність фермерського господарства «ДАР-АГРО». Метою роботи є розроблення практичних рекомендацій щодо напрямів удосконалення організації виробництва на фермерському господарстві «ДАР-АГРО». Методи дослідження: методи аналізу, синтезу, деталізації, порівняння, метод системного підходу. Розроблено заходи щодо напрямів удосконалення організації виробництва на фермерському господарстві «ДАР-АГРО». Зокрема, внесено пропозиції щодо впровадження виробництва пшеничної крупи з власної сировини, а також запропоновано здійснення заходів із започаткування виробництва пшеничної каші швидкого приготування. Результати впроваджено у діяльність фермерського господарства «ДАР-АГРО».
Subject of investigation: ways to improve the organization of agricultural production. The object of investigationis the activities of the farm "DAR-AGRO". The aim of the work isto develop practical recommendations for improving the organization of production on the farm «DAR-AGRO». Research methods: methods of analysis, synthesis, detailing, comparison, method of system approach. Measures have been developed to improve the organization of production on the «DAR-AGRO» farm. In particular, proposals were made to introduce the production of wheat groats from own raw materials, as well as proposed measures to start the production of instant wheat porridge. The results were implemented in the activities of the farm "DAR-AGRO".
Опис: Для фермерського господарства «ДАР-АГРО» актуальним є розробка заходів щодо напрямів удосконалення організації виробництва сільськогосподарської продукції
Зміст: Вступ РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА 1.1 Сутність та принципи організації виробництва 1.2 Методи організації виробничих процесів на підприємстві РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ «ДАР-АГРО» 2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства 2.2 Аналіз особливостей організації виробничих процесів фермерського господарства «ДАР-АГРО». РОЗДІЛ 3 НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ «ДАР-АГРО» 3.1 Пропозиції щодо впровадження виробництва пшеничної крупи з власної сировини 3.2 Заходи із впровадження виробництва пшеничної каші швидкого приготування РОЗДІЛ 4 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ 4.1 Природне середовище і його забруднення 4.2 Долікарська допомога при переломах Висновки Бібліографія Додатки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38272
Власник авторського права: ©, Петришин Віталій Михайлович, рік 2022
Перелік літератури: 1. Економіка та організація виробництва: cамостійна та індивідуальна робота студентів. «Навчальний посібник». Уклад. І. В. Причепа, Л. П. Руда. – Вінниця : ВНТУ, 2017. 186 с. 2. Прохорова В. В. Давидова О.Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х. : Вид-во Іванченка І.С., 2018. 275 с. 3. Гетьман О.О., Шаповал В.М. Економіка підприємства. Навч. посіб. 2-ге видання. К.: Центр учбовоїлітератури, 2010. 488 с. 4. Болтянська Л.О, Андрєєва Л.О., Лисак О.І. Економіка підприємства: навчальний посібник. Херсон: ОЛДІПЛЮС, 2015. 668 с. 5. Югас Е. Економічна сутність та класифікація основних засобів підприємства. Економічний аналіз. Випуск 9. 2011. Частина 1. с. 393-398. 6. Організація виробництва на підприємстві. URL: https://web.posibnyky.vntu.edu.ua/fmib/35prychepa_ekonomika_ta_organizaciya_vyrobnictva/6.html 7. Особливості організації виробництва. URL: https://studfile.net/preview/5251746/. 8. Грузинов В. П., Грибов В.Д. Экономика предприятия :учеб. пособие. 2 изд. М. : Финансы и статистика, 2010. 208 с. 9. Волков В. П., Ильин А. И., Станкевич В. И. и др. Экономика предприятия : учеб. пособие; под общ. ред. А. И. Ильина, В. П. Волкова. М.: Новое знание, 2009. 677 с. 10. Калинина А. Э. Экономика фирмы: Производственные ресурсы и результативность хозяйственной деятельности : учеб. пособие. Волгоград : Изд-во Волгоградского государственного университета, 2004. 172 с. 11. Господарський кодекс України: від 16.01.2003р. №436-VI. Звід кодексів України: ВРУ. Офіц. Видання. К.: Парламентське видавництво, 2009. Т. 1. С. 3-153. 12. Цивільний Кодекс України. Звід кодексів України: ВРУ. Офіц. Видання. К.: Парламентське видавництво, 2009. Т. 1. С. 154-220. 13. Податковий кодекс України № 2755-VIвід 02.12.2010. URL: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2755-17 14. Козловський В. Організація виробництва. Вінницький національний технічний ун-т. 2-ге вид. доп. та перероб. Вінниця: ВНТУ, 2005. 154 с. 15. Андрійчук В. Г. Економіка аграрних підприємств/за ред. В. Г. Андрійчука. Львів: Світ, 2008. 285 с. 16. Бойчик І. М. Економіка підприємства: навчальний посібник – видання 2 ге, доповнене і перероблене. К.: Атака, 2007. 362с. 17. Індикація та біотестування забруднених територій. URL: https://kegt.rshu.edu.ua/images/dustan/INDL1.pdf 18. Перша допомога при переломах. URL : https://uoz.mkrada.gov.ua/people/blog/244-persha-dopomoga-pri-perelomakh. 19. Онищенко В.О., РедкінО.В., Старовірцев А.С., ЧевгановаВ.Я.Організація виробництва: Навч. посіб. К.: Лібра, 2013. С.19-44. 20. Офіційний сайт Держкомстату України. URL : www.ukrstat.gov.ua. 21. Петрович Й.М. Економіка виробничого підприємництва:Навч. посібник. К.: ТОВ "Знання", 2007. 405с. 22. Торговий дім Агранта. Озима пшениця Сейлор. URL : http://www.td-agranta.com/product/106 23. Оптимізація вирощування озимої пшениці. URL : https://propozitsiya.com/ua/optimizaciya-viroshchuvannya-ozimoyi-pshenici 24. Плоткін Я.Д., Янушевич О. К. Організація виробництва на машинобудівному підприємстві: навч. видання. Львів: Світ, 2002. 352 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:073 — Менеджмент (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робота Петришин В.pdf938,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Петришин_Avtorsyka_dovidka_kvalifikaciyna_bakalavr.pdf247,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора