Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМашлій, Галина Богданівна-
dc.contributor.advisorMashlii, Halyna-
dc.contributor.authorПетришин, Віталій Михайлович-
dc.contributor.authorPetrishin, Vitalii-
dc.date.accessioned2022-06-27T18:36:46Z-
dc.date.available2022-06-27T18:36:46Z-
dc.date.issued2022-06-27-
dc.date.submitted2022-06-06-
dc.identifier.citationПетришин В.М. Удосконалення організації виробництва, на прикладі фермерського господарства «ДАР-АГРО» (Тернопільська обл., Козівський р-н, село Таурів, вул. Шваби, 5) кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 "Менеджмент" / В.М. Петришин. - Тернопіль, ТНТУ. 2022. - 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38272-
dc.descriptionДля фермерського господарства «ДАР-АГРО» актуальним є розробка заходів щодо напрямів удосконалення організації виробництва сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.description.abstractПредмет дослідження шляхи удосконалення організації виробництва аграрного господарства. Об'єкт дослідження – діяльність фермерського господарства «ДАР-АГРО». Метою роботи є розроблення практичних рекомендацій щодо напрямів удосконалення організації виробництва на фермерському господарстві «ДАР-АГРО». Методи дослідження: методи аналізу, синтезу, деталізації, порівняння, метод системного підходу. Розроблено заходи щодо напрямів удосконалення організації виробництва на фермерському господарстві «ДАР-АГРО». Зокрема, внесено пропозиції щодо впровадження виробництва пшеничної крупи з власної сировини, а також запропоновано здійснення заходів із започаткування виробництва пшеничної каші швидкого приготування. Результати впроваджено у діяльність фермерського господарства «ДАР-АГРО».uk_UA
dc.description.abstractSubject of investigation: ways to improve the organization of agricultural production. The object of investigationis the activities of the farm "DAR-AGRO". The aim of the work isto develop practical recommendations for improving the organization of production on the farm «DAR-AGRO». Research methods: methods of analysis, synthesis, detailing, comparison, method of system approach. Measures have been developed to improve the organization of production on the «DAR-AGRO» farm. In particular, proposals were made to introduce the production of wheat groats from own raw materials, as well as proposed measures to start the production of instant wheat porridge. The results were implemented in the activities of the farm "DAR-AGRO".uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА 1.1 Сутність та принципи організації виробництва 1.2 Методи організації виробничих процесів на підприємстві РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ «ДАР-АГРО» 2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства 2.2 Аналіз особливостей організації виробничих процесів фермерського господарства «ДАР-АГРО». РОЗДІЛ 3 НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ «ДАР-АГРО» 3.1 Пропозиції щодо впровадження виробництва пшеничної крупи з власної сировини 3.2 Заходи із впровадження виробництва пшеничної каші швидкого приготування РОЗДІЛ 4 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ 4.1 Природне середовище і його забруднення 4.2 Долікарська допомога при переломах Висновки Бібліографія Додаткиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectорганізація виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectекономічний результат.uk_UA
dc.subjectorganization of productionuk_UA
dc.subjectтехнології виробництваuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjecteconomic resultuk_UA
dc.subjectproduction technologiesuk_UA
dc.titleУдосконалення організації виробництва, на прикладі фермерського господарства «ДАР-АГРО» (Тернопільська обл., Козівський р-н, село Таурів, вул. Шваби, 5)uk_UA
dc.title.alternativeImproving the organization of production, on the example of the farm «DAR-AGRO» (Ternopil region, Koziv district, Tauriv village, Shvaby Street, 5)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder©, Петришин Віталій Михайлович, рік 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberВовк, Ірина Петрівна-
dc.contributor.committeeMemberVovk, Iryna-
dc.coverage.placenameТернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc338.45uk_UA
dc.relation.references1. Економіка та організація виробництва: cамостійна та індивідуальна робота студентів. «Навчальний посібник». Уклад. І. В. Причепа, Л. П. Руда. – Вінниця : ВНТУ, 2017. 186 с. 2. Прохорова В. В. Давидова О.Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х. : Вид-во Іванченка І.С., 2018. 275 с. 3. Гетьман О.О., Шаповал В.М. Економіка підприємства. Навч. посіб. 2-ге видання. К.: Центр учбовоїлітератури, 2010. 488 с. 4. Болтянська Л.О, Андрєєва Л.О., Лисак О.І. Економіка підприємства: навчальний посібник. Херсон: ОЛДІПЛЮС, 2015. 668 с. 5. Югас Е. Економічна сутність та класифікація основних засобів підприємства. Економічний аналіз. Випуск 9. 2011. Частина 1. с. 393-398. 6. Організація виробництва на підприємстві. URL: https://web.posibnyky.vntu.edu.ua/fmib/35prychepa_ekonomika_ta_organizaciya_vyrobnictva/6.html 7. Особливості організації виробництва. URL: https://studfile.net/preview/5251746/. 8. Грузинов В. П., Грибов В.Д. Экономика предприятия :учеб. пособие. 2 изд. М. : Финансы и статистика, 2010. 208 с. 9. Волков В. П., Ильин А. И., Станкевич В. И. и др. Экономика предприятия : учеб. пособие; под общ. ред. А. И. Ильина, В. П. Волкова. М.: Новое знание, 2009. 677 с. 10. Калинина А. Э. Экономика фирмы: Производственные ресурсы и результативность хозяйственной деятельности : учеб. пособие. Волгоград : Изд-во Волгоградского государственного университета, 2004. 172 с. 11. Господарський кодекс України: від 16.01.2003р. №436-VI. Звід кодексів України: ВРУ. Офіц. Видання. К.: Парламентське видавництво, 2009. Т. 1. С. 3-153. 12. Цивільний Кодекс України. Звід кодексів України: ВРУ. Офіц. Видання. К.: Парламентське видавництво, 2009. Т. 1. С. 154-220. 13. Податковий кодекс України № 2755-VIвід 02.12.2010. URL: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2755-17 14. Козловський В. Організація виробництва. Вінницький національний технічний ун-т. 2-ге вид. доп. та перероб. Вінниця: ВНТУ, 2005. 154 с. 15. Андрійчук В. Г. Економіка аграрних підприємств/за ред. В. Г. Андрійчука. Львів: Світ, 2008. 285 с. 16. Бойчик І. М. Економіка підприємства: навчальний посібник – видання 2 ге, доповнене і перероблене. К.: Атака, 2007. 362с. 17. Індикація та біотестування забруднених територій. URL: https://kegt.rshu.edu.ua/images/dustan/INDL1.pdf 18. Перша допомога при переломах. URL : https://uoz.mkrada.gov.ua/people/blog/244-persha-dopomoga-pri-perelomakh. 19. Онищенко В.О., РедкінО.В., Старовірцев А.С., ЧевгановаВ.Я.Організація виробництва: Навч. посіб. К.: Лібра, 2013. С.19-44. 20. Офіційний сайт Держкомстату України. URL : www.ukrstat.gov.ua. 21. Петрович Й.М. Економіка виробничого підприємництва:Навч. посібник. К.: ТОВ "Знання", 2007. 405с. 22. Торговий дім Агранта. Озима пшениця Сейлор. URL : http://www.td-agranta.com/product/106 23. Оптимізація вирощування озимої пшениці. URL : https://propozitsiya.com/ua/optimizaciya-viroshchuvannya-ozimoyi-pshenici 24. Плоткін Я.Д., Янушевич О. К. Організація виробництва на машинобудівному підприємстві: навч. видання. Львів: Світ, 2002. 352 с.uk_UA
dc.identifier.citationenPetrishin V.M. Improving the organization of production, on the example of the farm "DAR-AGRO" (Ternopil region, Koziv district, Tauriv village, Shvaby Street, 5) qualification work of a bachelor in specialty 073 "Management" / V.M. Petrishin. - Ternopil, TNTU. 2022. - 61 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:073 — Менеджмент (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робота Петришин В.pdf938,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Петришин_Avtorsyka_dovidka_kvalifikaciyna_bakalavr.pdf247,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора