Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38212
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.advisorDatsyshyn, Kateryna-
dc.contributor.authorЖук, Володимир Вікторович-
dc.contributor.authorZhuk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2022-06-26T12:25:16Z-
dc.date.available2022-06-26T12:25:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖук В.В. Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукції: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.В. Жук. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38212-
dc.description.abstractЗавданням кваліфікаційної роботи передбачено проєктування підприємства, яке спеціалізується на виробництві кисломолочних напоїв, особливістю заводу буде те, що усі продукти виробляються термостатним методом. Вироблені напої будуть мати консистенцію непорушного згустку через те, що ферментація проводиться у запакованій тарі в термостатних камерах. Отже, у завданні вказано, що потрібно виробити 4 продукти: ✓ йогурт персиковий; ✓ простоквашу; ✓ кефір; ✓ напій «Сніжок». В результаті роботи були виконані технологічні сировинно-продуктові обчислення, а також розрахунки обладнання і виробничих площ. Окрім цього, у технологічній частині містяться відомості технологій продуктів, нормативні показники асортименту відповідно до стандартів, порядок проведення технохімічного та мікробіологічного контролю, організація санітарної обробки установок. Другий розділ присвячено обґрунтуванню техніко-економічних показників, які стосуються доцільності проєкту. Останній розділ описує питання охорони праціuk_UA
dc.description.abstractThe task of the qualification work is to design an enterprise that specializes on the fermented milk drinks production, the feature of the enterprise will be that all products are produced by thermostatic method. The produced beverages will have the consistency of an unbreakable clot due to the fact that the fermentation is carried out in packaged containers in thermostatic chambers. So, the task states that 4 products need to be produced: ✓ peach yogurt; ✓sour cloted milk; ✓ kefir; ✓ drink " Snizhok". As a result of the work, technological raw materials and products calculations were performed, and also calculations of equipment and production areas. In addition, the technological part contains information on products technology, regulatory indicators of the range in accordance with the standards, the procedure for technochemical and microbiological control, organization of sanitary treatment of installations. The second section is devoted to the substantiation of technical and economic indicators related to the feasibility of the project. The last section describes the issue of labor protection.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ................... 1 Технологічна частина............... 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту.... 1.1.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку продуктів......... 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини........ 1.1.3 Сировинно-продуктовий розрахунок......... 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів..... 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва молочних продуктів............. 1.2.1 Вимоги до сировини, використовуваної для виробництва молочних продуктів........................ 1.2.2 Опис загальних операцій виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту.................... 1.2.3 Опис технології виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту............................ 1.2.4 Нормативні характеристики молочних продуктів запроєктованого асортименту................ 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту......... 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання..... 1.5 Підбір технологічного обладнання.... 1.6 Розрахунок площ виробничих і допоміжних приміщень..... 2 Техніко-економічне обґрунтування.......... 3 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці..... Список використаних літературних джерел.......uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectтермостатний спосібuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectfermented milk drinksuk_UA
dc.subjectthermostat methoduk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв термостатним способом потужністю 17 т за зміну готової продукціїuk_UA
dc.title.alternativeWorkshop project of fermented milk drinks production by thermostat method of 17 t of finished products capacity per shiftuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Жук В.В., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages56-
dc.subject.udc637.146uk_UA
dc.relation.references1. Технологія незбираномолочних продуктів : навч. посібник / Т. А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, О. В. Кочубей ; Нац. ун-т харч. технол. – Вінниця : Нова Книга, 2005. – 264 с 2. Технологія молочних продуктів : підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с. 3. Товарознавство молочних товарів : навч. посібник / А. Б. Рудавська, Г. В. Дейниченко, В. М. Козлов, Г. І. Дюкарева. – Київ : Професіонал, 2004. – 312 с 4. Горбатова К. К. Химия и физика молока и молочных продуктов : учебник / К. К. Горбатова, П. И. Гунькова ; под ред. К. К. Горбатова. – Санкт-Петербург : Гиорд, 2012. – 336 с. 5. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Навчальне видання. – К.: Вища освіта, 2006. – 351 с. 6. Технологічні розрахунки у молочній промисловості : навч. посібник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін. ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 343 с. 7. Степанова Л.И. Справочник технолога молочного производства. Технологии и рецептуры. Том 1. Цельномолочные продукты СПб: ГИОРД, 1999. — 384 с. 8. Кочубей-Литвиненко, О. В. Технологія отримання та первинного оброблення молока : підручник / О. В. КочубейЛитвиненко, Н. М. Ющенко ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 211 с. 9. ДСТУ 3662-2018. Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови. [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018. 10. ДСТУ 4623:2006. Цукор білий. Технічні умови. [чинний від 2007-07-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 56 11. Твердохлеб Г. В. Технология молока и молочних продуктов. Учебник для вузов./, З. Х. Дилонян. Под ред. Е. М. Соколовой. - М.: Агропромиздат, 1991.- 463с. 12. ДСТУ 4343:2004. Йогурти. Загальні технічні умови. [чинний від 2005-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 13. ДСТУ 4539:2006. Простокваша. Технічні умови. [чинний від 2007-04-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 14. ДСТУ 4417:2005. Кефір. Технічні умови. [чинний від 2006-07-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. 15. ТУ У 22572180.002-97 Напій «Сніжок». Технічні умови. 16. Ромаданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторный практикум по технохимическому контролю предприятий молочной промышленности. - К.: УДУХТ, 1997.-102 с. 17. Шульга Н. М., Млечко Л. А. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с. 19. 18. Ростроса Н. К., Мордвинцева П. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов. – М.: Агропромиздат, 1989. — 303 с. 19. Білоус Н.В. Курс лекцій по проектуванню підприємств галузі. Курс лекцій для студентів спеціальності 6.091700 Технологія зберігання, консервування та переробки молока (укр. мовою) для денної та заочної форм навчання. – К.: НУХТ, 2006. – с. 130. 20. Бедрій І.Я., Нечай В.Я. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. – Львів: Манголія 2006, 2007. 499 с. 21. Скобло Ю.С., Соколовська Т.Б., Морозенко Д.І. та ін. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник для вищих навчальних закладів 3-4 рівнів акредитації. – К.: Кондор, 2003. 424 с.uk_UA
dc.identifier.citationenZhuk V.V. Workshop project of fermented milk drinks production by thermostat method of 17 t of finished products capacity per shift: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.V. Zhuk. — Ternopil: TNTU, 2022. — 56 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Zhuk.docАвторська довідка46,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Zhuk.pdfДипломна робота814,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора