Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38156
Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.advisorДмитрів, Олена Романівна-
dc.contributor.advisorDmytriv, Olena-
dc.contributor.authorНемеришин, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorNemeryshyn, Andrii-
dc.date.accessioned2022-06-23T19:32:02Z-
dc.date.available2022-06-23T19:32:02Z-
dc.date.issued2022-06-24-
dc.date.submitted2022-06-20-
dc.identifier.citationНемеришин А.В., Розроблення автоматизованої системи управління виробництвом хлібобулочних виробів на базі ТОВ «Стрийський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю «151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / А.В. Немеришин – Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 53.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38156-
dc.descriptionРобота виконана на кафедрі автоматизації технологічних процесів і виробництв факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України. Захист відбудеться «24» червня 2022 р. о 9.00 год. на засіданні екзаменаційної комісії №25 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі було вивчено основні аспекти процесу виготовлення хлібо-булочних виробі та запропоновано проект модернізації ТОВ «Стрийський хлібокомбінат». Було проаналізовано головні технологічні параметри, які впливають на процес виготовлення виробів. У роботі було проведено автоматизацію роботи хлабопекарної печі на базі кнтролера ОВЕН ПЛК 150 та описано проект модернізації тістомісильної машини в умовах збільшення виробітку хліба з використанням пік контролера PIC16F877A. Впровадження розробленої системи дозволить підвищити якість продукції та скоротити час виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe main aspects of the process of making bakery products were studied and the project of modernization of Stryi Bakery LLC was proposed. The main technological parameters that affect the manufacturing process were analyzed. The paper automates the operation of the baking oven on the basis of the controller ARIES PLC 150 and describes the project of modernization of the kneading machine in terms of increasing the production of bread using the peak controller PIC16F877A. The implementation of the developed system will improve product quality and reduce production time.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП 5 1. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 7 1.1. Особливості виготовлення хлібобулочних виробів 7 2. ПРОЄКТНА ЧАСТИНА 21 2.1. Опис технологічного процесу 21 2.2 Опис схеми автоматизації хлібопекарної печі. 24 2.3 Вибір параметрів контролю та регулювання. 25 2.4 Вибір та коротка характеристика засобів автоматизації. 26 2.5 Опис багатофункціональної схеми автоматизації. 29 3 СПЕЦІАЛЬНА ЧАСТИНА 33 3.1. Автоматизація потокової лінії для замішування тіста 33 3.2. Потокова лінія 34 3.3. Схема системи керування 35 3.4. Блок живлення. 35 4 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ХОРОНИ ПРАЦІ 39 4.1. Загальна характеристика приміщення і робочого місця 40 4.2. Аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів на робочому місці 41 ВИСНОВКИ 50 БІБЛІОГРАФІЯ 51uk_UA
dc.format.extent1-53-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Факультет прикладних інформаційних технологій та електроінженерії, Кафедра автоматизації технологічних процесів і виробництвuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectсистема керуванняuk_UA
dc.subjectавтоматизована системаuk_UA
dc.subjectпрограмований логічний контролерuk_UA
dc.subjectвиробництво хлібаuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectcontrol systemuk_UA
dc.subjectautomated systemuk_UA
dc.subjectprogrammable logic controlleruk_UA
dc.subjectbread productionuk_UA
dc.titleРозроблення автоматизованої системи управління виробництвом хлібобулочних виробів на базі ТОВ «Стрийський хлібокомбінат»uk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of an automated control system for the production of bakery products on the basis of LLC "Stryi Bakery"uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Немеришин А.В., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЛевицький, Віталій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberLevytskyi, Vitalii-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Факультет прикладних інформаційних технологій та електроінженерії, Кафедра автоматизації технологічних процесів і виробництв.uk_UA
dc.subject.udc681.5uk_UA
thesis.degree.grantorЕК №25, 2022 р.-
dc.relation.references1. А.Г. Микитишин, М.М. Митник, П.Д. Стухляк, В.В. Пасічник Комп’ютерні мережі. Книга 1. [навчальний посібник] (Лист МОНУ №1/11-8052 від 28.05.12р.) - Львів, "Магнолія 2006", 2013. – 256 с. 2. А.Г. Микитишин, М.М. Митник, П.Д. Стухляк, В.В. Пасічник Комп’ютерні мережі. Книга 2. [навчальний посібник] (Лист МОНУ №1/11-11650 від 16.07.12р.) - Львів, "Магнолія 2006", 2014. – 312 с. 3. Микитишин А.Г., Митник, П.Д. Стухляк. Комплексна безпека інформаційних мережевих систем: навчальний посібник – Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. – 256 с. 4. Микитишин А.Г., Митник М.М., Стухляк П.Д. Телекомунікаційні системи та мережі : навчальний посібник для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 – 384 с. 5. Ауэрман Л. Я. Технология хлебопекарного производства / Л. Я. Ауэрман.-СПб., 2005.- 416с. 6. Белов С. В. Безопасность жизнедеятельности: учебник для вузов / С. В. Белов, А. В. Ильницкая, А. Ф. Козьяков. - 4-е изд. И доп. М.: Высшая школа, 2004. – 606с. 7. Буров В .П. Бизнес-план фирмы. Теория и практика: учеб. Пособие /В. П. Буров. – М.: Инфра – М, 2006, -192с. 8. Виноградов Ю. Н. Проектирование предприятий мясомолочной отрасли и рыбообрабатывающих производств: теоретические основы общестроительного проектрирования: учебник/ Ю. Н. Виноградов.- СПб.: Гиорд, 2005.- 520с. 9. Витол И. С. Экология производства продуктов питания: учебное пособие / И. С. Витол. – М., 2003. – 167с. 10. Донсков В. Е. Организация и планирование предприятий пищевой промышленности / В. Е. Донсков, Ф. И. Иванов, Ю. К. Мешков.- М.: Колос, 1994,- 330с. 11. Елхина В. Д. Механическое оборудование предприятий общественного питания: справочник / В. Д. Елхина. – М.: Академия, 2006. – 334с. 12. Кошевой Е. П. Технологическое оборудование пищевых производств: учеб. пособие / Е. П. Кошевой, Х. Р. Блягоз. – Майкоп, 2006. -100с. 13. Машины и аппараты пищевых производств: в 2-х кН.: учебник для вузов / С. Т. Антипов, И. Т. Кретов, А. Н. Остриков и др.; под ред. Акад. РАСХН В. А. Панфилова. – М.: Высш. Школа, 2001. – 383с. 14. Минько В. М. Безопасность жизнедеятельности: справочно-методическое пособие / В. М. Минько, В. Г. Поярков, В. И. Шарапов и др. – Калининград, 1966. -294с. 15. Назаров Н. И. Технология и оборудование пищевых производств / Н. И. Назаров, А. П. Нечаев. – М.: Пищ. пром., 1977. – 352с. 16. Никулина Т. Т. Проектирование предприятий общественного питания / Т. Т. Никулина, Ю. И. Лавриненко, Г. М. Ястина. –М.: Колос, 2000. – 216с. 17. Нормирование, учет и контроль выбросов загрязняющих веществ от хлебопекарных предприятий. – М.: 1996. – 13с. 18. Пучкова Л. И. Проектирование хлебопекарных предприятий с основами САПР / Л. И. Пучкова, А. С. Гришин. – М.: Колос, 1994, -224с. 19. Романов А. С. Экспертиза хлеба и хлебобулочных изделий. Качество и безопасность / А. С. Романов, И. И. Давыденко. – Новосибирск, 2005. – 424с. 20. СанПиН 2.3.4.545-96 Производство хлеба, хлебомучных и кондитерских изделий. 21. Сергеев А. А. Экономические основы бизнес-планирования. – М.: Юнити-Дана, 2004, - 462с. 22. Технологическое оборудование пищевых производств / под ред. Б. М. Азарова. – М.: Агропромиздат, 1988. – 455с. 23. Технология пищевых производств / Л. П. Ковалевская, И. С. Шуб. – М.: Колос, 1997. – 725с. 24. Фатыхов Ю. А. Дипломное проектирование: учебное пособие / Ю. А. Фатыхов, А. Э. Суслов, М. Н. Альшевская и др. – Калининград, 2007.- 49с. 25. Фатыхов Ю. А. Дипломное проектирование. Экономическая часть проекта / Ю. А. Фатыхов, А. Э. Суслов, П. Н. Сараев. –Калининград, 2008, - 24с. 26. Фатыхов Ю. А. Основы проектирования и инженерного строительства пищевых предприятий: учебное пособие / Ю. А. Фатыхов, Д. Н. Чуркин, А. Э. Суслов. – Калининград, 2007. – 160с.uk_UA
dc.identifier.citationenNemeryshyn AV, Development of an automated control system for the production of bakery products on the basis of LLC "Stryi Bakery": a bachelor's degree in "151 - automation and computer-integrated technologies" / A.V. Nemeryshyn - Ternopil: TNTU, 2022. - 53.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.contributor.affiliationФакультет прикладних інформаційних технологій та електроінженерії (ФПТ)uk_UA
dc.contributor.affiliationКафедра автоматизації технологічних процесів і виробництвuk_UA
dc.citation.epage53-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Apareix a les col·leccions:151 — Автоматизація та компʼютерно-інтегровані технології, 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка (бакалаври)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
7_Avtorska_Немеришин КА-41.docАвторська довідка61,5 kBMicrosoft WordVeure/Obrir
Elartu Немеришин КА-41.pdfКваліфікаційна робота бакалавра1,31 MBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador