Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37841
Tytuł: | Підвищення якості приготування кормосуміші шляхом зв’язного регулювання продуктивності дозаторів |
Inne tytuły: | Heightening of quality of preparation of fodder mixture by coherent regulation of productivity of chord dosers |
Authors: | Корчемний, М. Федорейко, Валерій Степанович Гаран, Є. Korchemny, M. Fedorejko, V. Garan, E. |
Akcesoria: | Тернопільський державний педагогічний університет імені В.Гнатюка Посольство Італії в Україні |
Cytat: | Корчемний М. Підвищення якості приготування кормосуміші шляхом зв’язного регулювання продуктивності дозаторів / М. Корчемний, В. Федорейко, Є. Гаран // Вісник ТДТУ, 21 травня 2002 року. — Т. : ТДТУ, 2002. — Том 7. — № 2. — С. 50–54. — (Машинобудування та автоматизація виробництва). |
Bibliographic description: | Korchemny M., Fedorejko V., Garan E. (2002) Pidvyshchennia yakosti pryhotuvannia kormosumishi shliakhom zviaznoho rehuliuvannia produktyvnosti dozatoriv [Heightening of quality of preparation of fodder mixture by coherent regulation of productivity of chord dosers]. Scientific Journal of TSTU (Tern., 21 travnia 2002 roku), vol. 7, no 2, pp. 50-54 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (7), 2002 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (7), 2002 |
Journal/kolekcja: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Release/№ : | 2 |
Tom: | 7 |
Data wydania: | 21-maj-2002 |
Data archiwizacji: | 10-sty-2002 |
Date of entry: | 17-maj-2022 |
Wydawca: | ТДТУ TSTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 21 травня 2002 року |
UDC: | 631.363 |
Strony: | 5 |
Zakres stron: | 50-54 |
Główna strona: | 50 |
Strona końcowa: | 54 |
Abstract: | Виконано аналіз спектральних характеристик потоків, що формуються дозаторами
потокової технологічної лінії приготування кормосумішей. Подано шляхи підвищення якості
кормосуміші шляхом зв'язного автоматичного регулювання компонентів. The analysis of spectral performances of streams is carried spent which are shaped by chord dosers of a continuous technological line of preparation of fodder mixture. The paths of a heightening of quality of fodder mixtures are shown by coherent autocontrol of components. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37841 |
ISSN: | 1727-7108 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2002 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Кукта Г.М. Технология переработки и приготовления кормов.- М.: Колос, 1978.-240с. 2. Федорейко В.С. Енергозберігаючі режими роботи електроприводів дозаторів потокових ліній приготування кормових сумішей// Науковий вісник національного аграрного університету.- Київ: НАУ.- 2000.- Вип.24.-С.181-187. 3. Деклараційний патент на винахід №43275А, МПК А01К5/02. Спосіб енергоефективного приготування кормових сумішей / В.С. Федорейко, М.О. Корчемний, Є.В. Гаран (Україна).- №2001053694; Заявл. 31.05.2001; Опубл. 15.11.2001, Бюл. №10.-2001.-3с. |
References: | 1. Kukta H.M. Tekhnolohiia pererabotki i prihotovleniia kormov, M., Kolos, 1978.-240p. 2. Fedoreiko V.S. Enerhozberihaiuchi rezhymy roboty elektropryvodiv dozatoriv potokovykh linii pryhotuvannia kormovykh sumishei// Naukovyi visnyk natsionalnoho ahrarnoho universytetu, Kyiv: NAU, 2000, Iss.24.-P.181-187. 3. Deklaratsiinyi patent na vynakhid No 43275A, MPK A01K5/02. Sposib enerhoefektyvnoho pryhotuvannia kormovykh sumishei, V.S. Fedoreiko, M.O. Korchemnyi, Ye.V. Haran (Ukraine), No 2001053694; Decl. 31.05.2001; Publ. 15.11.2001, Bull. No 10.-2001.-3p. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Вісник ТДТУ, 2002, том 7, № 2 |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
TSTUSJ_2002v7n2_Korchemny_M-Heightening_of_quality_50-54.pdf | 593,5 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
TSTUSJ_2002v7n2_Korchemny_M-Heightening_of_quality_50-54.djvu | 240,57 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
TSTUSJ_2002v7n2_Korchemny_M-Heightening_of_quality_50-54__COVER.png | 348,28 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi