Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37588

Pealkiri: Дослідження актуальності управління проектами у сфері обслуговування
Autor: Войтович, А.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Войтович А. Дослідження актуальності управління проектами у сфері обслуговування / А. Войтович // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 33. — (Інформаційні системи та технології, кібербезпека).
Bibliographic description (International): Voitovich A. (2021) Doslidzhennia aktualnosti upravlinnia proektamy u sferi obsluhovuvannia. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 33 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021
Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021
Conference/Event: Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
Ilmumisaasta: 8-det- 21
Date of entry: 23-mär-2022
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 08-09 грудня 2021 року
08-09 December 2021
UDC: 004.4`2
Number of pages: 1
Page range: 33
Start page: 33
End page: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37588
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1. Кузьмін О.В. Інжиніринг в ресторанному бізнесі./Навчальний посібник. – О.В. Кузьмін, О.В. Чемакіна, Л.М. Акімова. – ОЛДІ-ПЛЮС. – 2019. – 485 с.
2. Андренко І.Б. Менеджмент готельно-ресторанного господарства: підручник / І.Б. Андренко, О.М. Кравець, І.М. Писаревський; Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О.М. Бекетова. – Х.: ХНУМГ, 2014. – 431 с.
References (International): 1. Kuzmin O.V. Inzhynirynh v restorannomu biznesi./Navchalnyi posibnyk, O.V. Kuzmin, O.V. Chemakina, L.M. Akimova, OLDI-PLIuS, 2019, 485 p.
2. Andrenko I.B. Menedzhment hotelno-restorannoho hospodarstva: pidruchnyk, I.B. Andrenko, O.M. Kravets, I.M. Pysarevskyi; Khark. nats. un-t misk. hosp-va im. O.M. Beketova, Kh., KhNUMH, 2014, 431 p.
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.