Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37588

Назва: Дослідження актуальності управління проектами у сфері обслуговування
Автори: Войтович, А.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Войтович А. Дослідження актуальності управління проектами у сфері обслуговування / А. Войтович // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 33. — (Інформаційні системи та технології, кібербезпека).
Bibliographic description: Voitovich A. (2021) Doslidzhennia aktualnosti upravlinnia proektamy u sferi obsluhovuvannia. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 33 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021
Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021
Конференція/захід: Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
Дата публікації: 8-гру- 21
Дата внесення: 23-бер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 08-09 грудня 2021 року
08-09 December 2021
УДК: 004.4`2
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 33
Початкова сторінка: 33
Кінцева сторінка: 33
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37588
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. Кузьмін О.В. Інжиніринг в ресторанному бізнесі./Навчальний посібник. – О.В. Кузьмін, О.В. Чемакіна, Л.М. Акімова. – ОЛДІ-ПЛЮС. – 2019. – 485 с.
2. Андренко І.Б. Менеджмент готельно-ресторанного господарства: підручник / І.Б. Андренко, О.М. Кравець, І.М. Писаревський; Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О.М. Бекетова. – Х.: ХНУМГ, 2014. – 431 с.
References: 1. Kuzmin O.V. Inzhynirynh v restorannomu biznesi./Navchalnyi posibnyk, O.V. Kuzmin, O.V. Chemakina, L.M. Akimova, OLDI-PLIuS, 2019, 485 p.
2. Andrenko I.B. Menedzhment hotelno-restorannoho hospodarstva: pidruchnyk, I.B. Andrenko, O.M. Kravets, I.M. Pysarevskyi; Khark. nats. un-t misk. hosp-va im. O.M. Beketova, Kh., KhNUMH, 2014, 431 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.