Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37588
Назва: | Дослідження актуальності управління проектами у сфері обслуговування |
Автори: | Войтович, А. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Войтович А. Дослідження актуальності управління проектами у сфері обслуговування / А. Войтович // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 33. — (Інформаційні системи та технології, кібербезпека). |
Bibliographic description: | Voitovich A. (2021) Doslidzhennia aktualnosti upravlinnia proektamy u sferi obsluhovuvannia. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 33 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021 Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ |
Дата публікації: | 8-гру- 21 |
Дата внесення: | 23-бер-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 08-09 грудня 2021 року 08-09 December 2021 |
УДК: | 004.4`2 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 33 |
Початкова сторінка: | 33 |
Кінцева сторінка: | 33 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37588 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1. Кузьмін О.В. Інжиніринг в ресторанному бізнесі./Навчальний посібник. – О.В. Кузьмін, О.В. Чемакіна, Л.М. Акімова. – ОЛДІ-ПЛЮС. – 2019. – 485 с. 2. Андренко І.Б. Менеджмент готельно-ресторанного господарства: підручник / І.Б. Андренко, О.М. Кравець, І.М. Писаревський; Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О.М. Бекетова. – Х.: ХНУМГ, 2014. – 431 с. |
References: | 1. Kuzmin O.V. Inzhynirynh v restorannomu biznesi./Navchalnyi posibnyk, O.V. Kuzmin, O.V. Chemakina, L.M. Akimova, OLDI-PLIuS, 2019, 485 p. 2. Andrenko I.B. Menedzhment hotelno-restorannoho hospodarstva: pidruchnyk, I.B. Andrenko, O.M. Kravets, I.M. Pysarevskyi; Khark. nats. un-t misk. hosp-va im. O.M. Beketova, Kh., KhNUMH, 2014, 431 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMST_2021_Voitovich_A-Doslidzhennia_aktualnosti_33.pdf | 280,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
IMST_2021_Voitovich_A-Doslidzhennia_aktualnosti_33.djvu | 15,43 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
IMST_2021_Voitovich_A-Doslidzhennia_aktualnosti_33__COVER.png | 461,53 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.