Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37179
Назва: | Тренди кондитерського ринку України |
Інші назви: | Trends of the confectionery market of Ukraine |
Автори: | Рабий, Віктор Rabyi, Victor |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Рабий В. Тренди кондитерського ринку України / Рабий Віктор // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 14–15. — (Маркетинг та підприємництво: інтеграція досвіду). |
Bibliographic description: | Rabyi V. (2021) Trendy kondyterskoho rynku Ukrainy [Trends of the confectionery market of Ukraine]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 14-15 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021 Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021 |
Конференція/захід: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Журнал/збірник: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Дата публікації: | 22-лис-2021 |
Дата внесення: | 10-січ-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22 листопада 2021 року 22 November 2021 |
УДК: | 339.13 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 14-15 |
Початкова сторінка: | 14 |
Кінцева сторінка: | 15 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37179 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://pro-consulting.ua/ua/pressroom/rynok-konditerskih-izdelijukrainy-kogda-potolstenie-v-rados |
Перелік літератури: | 1. Ринок кондитерських виробів України: коли потовстіння в радість. – URL: https://pro-consulting.ua/ua/pressroom/rynok-konditerskih-izdelijukrainy-kogda-potolstenie-v-rados |
References: | 1. Rynok kondyterskykh vyrobiv Ukrainy: koly potovstinnia v radist, URL: https://pro-consulting.ua/ua/pressroom/rynok-konditerskih-izdelijukrainy-kogda-potolstenie-v-rados |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2021_Rabyi_V-Trends_of_the_confectionery_14-15.pdf | 396,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2021_Rabyi_V-Trends_of_the_confectionery_14-15.djvu | 20,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2021_Rabyi_V-Trends_of_the_confectionery_14-15__COVER.png | 279,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.