Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37135
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Віт, Вікторія | |
dc.contributor.author | Vit, Victoria | |
dc.coverage.temporal | 22 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 22 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2022-01-10T14:59:14Z | - |
dc.date.available | 2022-01-10T14:59:14Z | - |
dc.date.created | 2021-11-22 | |
dc.date.issued | 2021-11-22 | |
dc.identifier.citation | Віт В. Аромамаркетинг як інноваційний інструмент / Віт Вікторія // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 26–27. — (Маркетингові інновації як інструмент стимулювання економічної активності підприємств). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37135 | - |
dc.format.extent | 26-27 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021 | |
dc.relation.uri | https://moluch.ru/archive/207/50650/ | |
dc.title | Аромамаркетинг як інноваційний інструмент | |
dc.title.alternative | Aromamarketing as an innovative tool | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 339.138 | |
dc.relation.references | 1. Окландер Т.О. Інноваційні методи впливу на споживачів: аромамаркетинг /Т.О. Окландер //Маркетинг і менеджмент інновацій. – 2011. – №3. – Т.2. – С. 97-101; | |
dc.relation.references | 2. Тимашов Е. Методи аромамаркетингу для підвищення лояльності клієнтів в громадському харчуванні. /Е. Тимашов //Молодий вчений. - 2018. - № 21. - С. 306–308. URL : https://moluch.ru/archive/207/50650/ | |
dc.relation.referencesen | 1. Oklander T.O. Innovatsiini metody vplyvu na spozhyvachiv: aromamarketynh /T.O. Oklander //Marketynh i menedzhment innovatsii, 2011, No 3, V.2, P. 97-101; | |
dc.relation.referencesen | 2. Tymashov E. Metody aromamarketynhu dlia pidvyshchennia loialnosti kliientiv v hromadskomu kharchuvanni. /E. Tymashov //Molodyi vchenyi, 2018, No 21, P. 306–308. URL : https://moluch.ru/archive/207/50650/ | |
dc.identifier.citationen | Vit V. (2021) Aromamarketynh yak innovatsiinyi instrument [Aromamarketing as an innovative tool]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 26-27 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
dc.citation.spage | 26 | |
dc.citation.epage | 27 | |
dc.citation.conference | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
Розташовується у зібраннях: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2021_Vit_V-Aromamarketing_as_an_innovative_26-27.pdf | 383,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2021_Vit_V-Aromamarketing_as_an_innovative_26-27.djvu | 22,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2021_Vit_V-Aromamarketing_as_an_innovative_26-27__COVER.png | 297,72 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.