Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 613

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 9 15 17 4 6 20 5

Звантажень файлу

Переглядів
dyplom_Polevyi.pdf 163
avtorska dovidka_Polevyi.doc 84
2

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 320
Україна 106
Ireland 70
Netherlands 40
China 11
United Kingdom 8
Germany 6
France 4
India 4
Japan 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 82
San Ramon 55
Dublin 42
Kiev 35
San Diego 31
Louisville 29
Menlo Park 12
Salt Lake City 12
Fairfield 8
Cambridge 7