Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 570

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 9 4 14 8 9 15 9

Звантажень файлу

Переглядів
dyplom_Polevyi.pdf 153
avtorska dovidka_Polevyi.doc 79
2

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 298
Україна 101
Ireland 68
Netherlands 40
United Kingdom 8
Germany 6
France 4
Russia 4
Australia 3
Canada 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 73
San Ramon 55
Dublin 42
Kiev 33
San Diego 31
Louisville 29
Menlo Park 12
Cambridge 7
Dnepropetrovsk 6
Odessa 6