Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 582

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 14 8 9 15 17 4 0

Звантажень файлу

Переглядів
dyplom_Polevyi.pdf 160
avtorska dovidka_Polevyi.doc 80
2

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 302
Україна 104
Ireland 69
Netherlands 40
United Kingdom 8
Germany 6
France 4
India 4
Russia 4
Australia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 75
San Ramon 55
Dublin 42
Kiev 34
San Diego 31
Louisville 29
Menlo Park 12
Salt Lake City 8
Cambridge 7
Dnepropetrovsk 7