Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 626

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот 15 17 4 6 20 13 5

Звантажень файлу

Переглядів
dyplom_Polevyi.pdf 164
avtorska dovidka_Polevyi.doc 84
2

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 329
Україна 107
Ireland 70
Netherlands 40
China 11
United Kingdom 8
Germany 6
Brazil 4
France 4
India 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 85
San Ramon 55
Dublin 42
Kiev 35
San Diego 31
Louisville 29
Salt Lake City 17
Menlo Park 12
Fairfield 8
Cambridge 7