Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37028
Title: | Моделі оцінювання економічного потенціалу агропромислових підприємств |
Other Titles: | Models for assessing the economic potential of agricultural enterprises |
Authors: | Буяк, Л. М. Гринчук, Д. І. Bujak, Lesia Hrynchuk, Diana |
Affiliation: | Західноукраїнський національний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Буяк Л. М. Моделі оцінювання економічного потенціалу агропромислових підприємств / Л. М. Буяк, Д. І. Гринчук // Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2-3 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 63–64. — (Економіко-математичне моделювання та вимірювання ефективності діджиталізації суспільства). |
Bibliographic description (International): | Bujak L., Hrynchuk D. (2021) Modeli otsiniuvannia ekonomichnoho potentsialu ahropromyslovykh pidpryiemstv [Models for assessing the economic potential of agricultural enterprises]. Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 2-3 december 2021), pp. 63-64 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2021 Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2021 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Issue Date: | 2-Des-2021 |
Date of entry: | 30-Des-2021 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 2-3 грудня 2021 року 2-3 december 2021 |
UDC: | 338 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 63-64 |
Start page: | 63 |
End page: | 64 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37028 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
References (Ukraine): | 1. Россоха В.В. Методологічні аспекти формування та розвитку потенціалу підприємств аграрної сфери АПК /В.В. Россоха //Економіка АПК. - 2005. - № 8.- С. 36-42. 2. Березін О.В., Плотник О.Д. Економічний потенціал аграрних підприємств: механізми формування та розвитку. Полтава: Інтер Графіка, 2012. 221 с. 3. Россоха В.В. Потенціел аграрного підприємства: методологія дослідження /В. В. Россоха // Економіка АПК. - 2005. - № 4. - С. 35-40. |
References (International): | 1. Rossokha V.V. Metodolohichni aspekty formuvannia ta rozvytku potentsialu pidpryiemstv ahrarnoi sfery APK /V.V. Rossokha //Ekonomika APK, 2005, No 8, P. 36-42. 2. Berezin O.V., Plotnyk O.D. Ekonomichnyi potentsial ahrarnykh pidpryiemstv: mekhanizmy formuvannia ta rozvytku. Poltava: Inter Hrafika, 2012. 221 p. 3. Rossokha V.V. Potentsiel ahrarnoho pidpryiemstva: metodolohiia doslidzhennia /V. V. Rossokha, Ekonomika APK, 2005, No 4, P. 35-40. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2021) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TSEFIRS_2021_Bujak_L-Models_for_assessing_the_economic_63-64.pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | View/Open | |
TSEFIRS_2021_Bujak_L-Models_for_assessing_the_economic_63-64.djvu | 22,83 kB | DjVu | View/Open | |
TSEFIRS_2021_Bujak_L-Models_for_assessing_the_economic_63-64__COVER.png | 1,2 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.