閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | 426 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | 0 | 1 | 6 | 4 | 4 | 5 | 5 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
dyplom_Marko.pdf | 906 |
avtorska dovidka_Marko.docx | 40 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 260 |
ウクライナ | 52 |
オランダ | 35 |
アイルランド | 29 |
ドイツ | 13 |
イギリス | 7 |
オーストラリア | 5 |
中華人民共和国 | 3 |
インド | 3 |
スウェーデン | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Ramon | 55 |
Louisville | 35 |
Mountain View | 35 |
Ternopil | 33 |
San Diego | 27 |
Dublin | 26 |
Menlo Park | 16 |
Kiev | 5 |
Jackson | 4 |
Cambridge | 3 |