Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36378

Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorПопик, Мар’яна
dc.contributor.authorВаган, Роберт
dc.contributor.authorPopyk, Maryana
dc.contributor.authorVagan, Robert
dc.coverage.temporal05 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal05 November 2021
dc.date.accessioned2021-12-17T08:16:53Z-
dc.date.available2021-12-17T08:16:53Z-
dc.date.created2021-11-05
dc.date.issued2021-11-05
dc.identifier.citationПопик М. Сучасні рекомендації щодо дотримання професійних стандартів працівників готелю / Попик Мар’яна, Ваган Роберт // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 212–214. — (Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес).
dc.identifier.isbn978-617-7875-24-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36378-
dc.format.extent212-214
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В.А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
dc.relation.ispartofProceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
dc.relation.urihttp://www.economy.nayka.com.ua/pdf/10_2020/53.pdf
dc.titleСучасні рекомендації щодо дотримання професійних стандартів працівників готелю
dc.title.alternativeModern recommendations for compliance with professional standarts for hotel employees
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В.А., 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc330
dc.relation.references1.Шацька З., Шевель А.Організація роботи підприємств готельної сфери в умовах пандемії COVID-URL: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/10_2020/53.pdf (Дата звернення: 15.09.21 р.)
dc.relation.references2.Управління персоналом підприємства: навч. посібник / Криворучко О.М., Водолажська Т.О. – Х. : ХНАДУ, 2016. – 200 с
dc.relation.referencesen1.Shatska Z., Shevel A.Orhanizatsiia roboty pidpryiemstv hotelnoi sfery v umovakh pandemii COVID-URL: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/10_2020/53.pdf (Date of appeal: 15.09.21 r.)
dc.relation.referencesen2.Upravlinnia personalom pidpryiemstva: navch. posibnyk, Kryvoruchko O.M., Vodolazhska T.O, Kh. : KhNADU, 2016, 200 s
dc.identifier.citationenPopyk M., Vagan R. (2021) Suchasni rekomendatsii shchodo dotrymannia profesiinykh standartiv pratsivnykiv hoteliu [Modern recommendations for compliance with professional standarts for hotel employees]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 212-214 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУжгородський національний університет, Україна
dc.contributor.affiliationUzhhorod National University, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
dc.citation.spage212
dc.citation.epage214
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Apareix a les col·leccions:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.