Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36364

Назва: Розвиток сучасного ринку індустрії гостинності в умовах конкуренції
Інші назви: Development of the modern market of the hospitality industry in conditions of competition
Автори: Домітряк, Діана
Малюта, Людмила Ярославівна
Domitriak, Diana
Maliuta, Liudmyla
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м.Тернопіль, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine
Бібліографічний опис: Домітряк Д. Розвиток сучасного ринку індустрії гостинності в умовах конкуренції / Домітряк Діана, Малюта Людмила // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 181–183. — (Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес).
Bibliographic description: Domitriak D., Maliuta L. (2021) Rozvytok suchasnoho rynku industrii hostynnosti v umovakh konkurentsii [Development of the modern market of the hospitality industry in conditions of competition]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 181-183 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 5-лис-2021
Дата внесення: 17-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 05 листопада 2021 року
05 November 2021
УДК: 640.41
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 181-183
Початкова сторінка: 181
Кінцева сторінка: 183
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36364
ISBN: 978-617-7875-24-5
Власник авторського права: © ФОП Паляниця В.А., 2021
Перелік літератури: 1. Домітряк Д.І., Королюк С.Р., Малюта Л.Я. Інноваційний формат туристичного продукту в готельному бізнесі. Розвиток туристичної галузі та індустрії гостинності: проблеми, перспективи, конкурентоздатність: I Міжнародна конференція здобувачів та молодих вчених тези доповідей, Дніпро, 2021. С.272-273.
2. Галасюк С.С., Демянчук К.Ф. Категоризація готелів України в контексті європейського досвіду. Науковий вісник Херсонського державного університету. Вип.32. 2018. С.64-68.
References: 1. Domitriak D.I., Koroliuk S.R., Maliuta L.Ya. Innovatsiinyi format turystychnoho produktu v hotelnomu biznesi. Rozvytok turystychnoi haluzi ta industrii hostynnosti: problemy, perspektyvy, konkurentozdatnist: I Mizhnarodna konferentsiia zdobuvachiv ta molodykh vchenykh tezy dopovidei, Dnipro, 2021. P.272-273.
2. Halasiuk S.S., Demianchuk K.F. Katehoryzatsiia hoteliv Ukrainy v konteksti yevropeiskoho dosvidu. Naukovyi visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. Iss.32. 2018. P.64-68.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.