Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36326
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимир, Ольга Михайлівна | |
dc.contributor.author | Субчак, Назарій | |
dc.contributor.author | Vladymyr, Olga | |
dc.contributor.author | Subchak, Nazarij | |
dc.coverage.temporal | 05 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 05 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T08:16:43Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T08:16:43Z | - |
dc.date.created | 2021-11-05 | |
dc.date.issued | 2021-11-05 | |
dc.identifier.citation | Владимир О. М. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання / Владимир Ольга, Субчак Назарій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 10–13. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-24-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36326 | - |
dc.format.extent | 10-13 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В.А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021 | |
dc.relation.uri | http://fbc.net.ua/video/11437 | |
dc.relation.uri | http://mercury.kiev.ua/upravlinnja-personalom-v-restorannomu-biznesi/ | |
dc.title | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання | |
dc.title.alternative | Definition of the main problems of growth of restaurant institutions in difficult conditions present and determination of directions for overcoming them | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В.А., 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 4 | |
dc.subject.udc | 338.488 | |
dc.relation.references | 1. Бутенко О. П., Стрельченко Д. О. Стан ресторанного господарства України та перспективи його розвитку. Вісник економіки транспорту і промисловості. № 56, 2016. С. 18-24. | |
dc.relation.references | 2. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підруч. За ред. П’ятницької Н.О. К.: Центр учбової літератури, 2011. 584 с. | |
dc.relation.references | 3. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015. Акцент [Електронний ресурс]. URL: http://fbc.net.ua/video/11437. | |
dc.relation.references | 4. Управління персоналом в ресторанному бізнесі. [Електронний ресурс]. Меркурій. Гроші у всі часи. URL: http://mercury.kiev.ua/upravlinnja-personalom-v-restorannomu-biznesi/. | |
dc.relation.referencesen | 1. Butenko O. P., Strelchenko D. O. Stan restorannoho hospodarstva Ukrainy ta perspektyvy yoho rozvytku. Visnyk ekonomiky transportu i promyslovosti. No 56, 2016. P. 18-24. | |
dc.relation.referencesen | 2. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva: pidruch. ed. Piatnytskoi N.O. K., Centre of Educational Literature, 2011. 584 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015. Aktsent [Electronic resource]. URL: http://fbc.net.ua/video/11437. | |
dc.relation.referencesen | 4. Upravlinnia personalom v restorannomu biznesi. [Electronic resource]. Merkurii. Hroshi u vsi chasy. URL: http://mercury.kiev.ua/upravlinnja-personalom-v-restorannomu-biznesi/. | |
dc.identifier.citationen | Vladymyr O., Subchak N. (2021) Okreslennia osnovnykh problem zrostannia zakladiv restorannoho hospodarstva u skladnykh umovakh sohodennia ta vyznachennia napriamiv yikh podolannia [Definition of the main problems of growth of restaurant institutions in difficult conditions present and determination of directions for overcoming them]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 10-13 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ | |
dc.citation.spage | 10 | |
dc.citation.epage | 13 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ | |
Bildumetan azaltzen da: | VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2021_Vladymyr_O-Definition_of_the_main_problems_10-13.pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
FMZKPNES_2021_Vladymyr_O-Definition_of_the_main_problems_10-13.djvu | 65,93 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
FMZKPNES_2021_Vladymyr_O-Definition_of_the_main_problems_10-13__COVER.png | 402,97 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.