Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36168
Full metadata record
| DC pole | Hodnota | Jazyk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дуда, М. | |
| dc.contributor.author | Салівонов, Т. | |
| dc.contributor.author | Duda, M. | |
| dc.contributor.author | Salivonov, T. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
| dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-12T18:54:08Z | - |
| dc.date.created | 2021-04-28 | |
| dc.date.issued | 2021-04-28 | |
| dc.identifier.citation | Дуда М. Транс-жири у харчових продуктах / Дуда М., Салівонов Т. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 62. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36168 | - |
| dc.format.extent | 62 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
| dc.subject | транс-жири | |
| dc.subject | харчові продукти | |
| dc.subject | trans fats | |
| dc.subject | foodstuff | |
| dc.title | Транс-жири у харчових продуктах | |
| dc.title.alternative | Trans fats in foodstuffs | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.3 | |
| dc.identifier.citationen | Duda M., Salivonov T. (2021) Trans-zhiri u kharchovikh produktakh [Trans fats in foodstuffs]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 62 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 62 | |
| dc.citation.epage | 62 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| Vyskytuje se v kolekcích: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Duda_M-Trans_fats_in_foodstuffs_62.pdf | 309,16 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| MSNTK_2021_Duda_M-Trans_fats_in_foodstuffs_62.djvu | 19,89 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| MSNTK_2021_Duda_M-Trans_fats_in_foodstuffs_62__COVER.png | 445,06 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.