Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів 211

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів 6 0 5 8 1 11 6

Звантажень файлу

Переглядів
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59.pdf 59
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59.djvu 17
MSNTK_2021_Haidamaka_M-Fermented_drinks_as_a_functional_59__COVER.png 9

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 140
Netherlands 36
Україна 8
United Kingdom 5
Ireland 4
Australia 3
Germany 3
Greece 2
Japan 2
Canada 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 54
San Mateo 6
Louisville 5
Dublin 3
Kiev 3
Odessa 3
Athens 2
Portsmouth 2
Tokyo 2