Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35722
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатолівна-
dc.contributor.advisorBeiko, Liudmyla Anatolivna-
dc.contributor.authorКость, Лілія Іванівна-
dc.contributor.authorKost, Liliia Ivanivna-
dc.date.accessioned2021-07-07T15:02:44Z-
dc.date.available2021-07-07T15:02:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКость Л. І. Проект цеху з виробництва хліба на ПП “Мерва Л.С.” м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Л. І. Кость. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35722-
dc.descriptionIn order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Merva L.S. for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely - bread .uk_UA
dc.description.abstractСучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести у цеху пекарні ПП Мерва Л.С. заходи з проектування сучасних технологій та актуального енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація Вступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1. Обгрунтування заходів з технічного переоснащення хлібзаводу 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем.... 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів...... 1.4. Технологічні розрахунки 1.4.1. Вихідні дані....... 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей..... 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур...... 1.4.4. Розрахунок виходу виробів...... 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів.. 1.4.6. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання..... 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання...... 1.5. Технохімічний контроль виробництва............ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ....... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... Список використанщї літератури..........uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб житній заварнийuk_UA
dc.subjectхліб пшеничнийuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроект цеху з виробництва хліба на ПП “Мерва Л.С.” м. Тернопільuk_UA
dc.title.alternativePlans and specifications of a bakery at the PE “Merva L.S.” (the city of Ternopil)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Кость Л.І., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana Mykhailivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages57-
dc.subject.udc664.65uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва/Підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві/Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2010. – 440 с. 5. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Урожай, 1990. – 278 с. 6. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Руслана, 1998. – 416 с. 7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2015. – 958 с 8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) / [О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін.]. – Київ: Наукова Думка, 2000. – 287 с. 9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с. 10.Артамонова М. В. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів(Під ред. Г.М. Лисюк.) / М. В. Артамонова, О. В. Нєміріч, О. Т. Старчаєнко. – Харків: Університетська Книга, 2007. – 464 с 11. ПП “Мерва” [Електронний ресурс]. – 2010. – Режим доступу до ресурсу: https://irp.te.ua/l-r-33/uk_UA
dc.identifier.citationenKost L.I. Plans and specifications of a bakery at the PE “Merva L.S.” (the city of Ternopil): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / L.I. Kost. — Ternopil : TNTU, 2021. — 57 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Collection(s) :181 — Харчові технології (бакалаври)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
avtorska dovidka_Kost.docАвторська довідка28,5 kBMicrosoft WordVoir/Ouvrir
dyplom_Kost.pdfДипломна робота303,94 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration