Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35722
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бейко, Людмила Анатолівна | - |
dc.contributor.advisor | Beiko, Liudmyla Anatolivna | - |
dc.contributor.author | Кость, Лілія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kost, Liliia Ivanivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-07T15:02:44Z | - |
dc.date.available | 2021-07-07T15:02:44Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кость Л. І. Проект цеху з виробництва хліба на ПП “Мерва Л.С.” м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Л. І. Кость. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35722 | - |
dc.description | In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Merva L.S. for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely - bread . | uk_UA |
dc.description.abstract | Сучасний світ техніки та технології надзвичайно швидко змінюється. Ті технології та обладнання, які вчора були сучасними сьогодні уже морально застаріли. З метою виробництва конкурентоспроможної та якісної продукції, яка б відповідала вимогам науково-технічної документації та вимогам ринку, а також зменшення технологічних витрат потрібно провести у цеху пекарні ПП Мерва Л.С. заходи з проектування сучасних технологій та актуального енерогозберігаючого устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Анотація Вступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1. Обгрунтування заходів з технічного переоснащення хлібзаводу 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем.... 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів...... 1.4. Технологічні розрахунки 1.4.1. Вихідні дані....... 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей..... 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур...... 1.4.4. Розрахунок виходу виробів...... 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів.. 1.4.6. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання..... 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання...... 1.5. Технохімічний контроль виробництва............ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ....... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... Список використанщї літератури.......... | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | проєкт | uk_UA |
dc.subject | цех | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | хліб житній заварний | uk_UA |
dc.subject | хліб пшеничний | uk_UA |
dc.subject | піч | uk_UA |
dc.subject | тістомісильне устаткування | uk_UA |
dc.subject | project | uk_UA |
dc.subject | shop | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | bread | uk_UA |
dc.subject | oven | uk_UA |
dc.subject | kneading equipment | uk_UA |
dc.title | Проект цеху з виробництва хліба на ПП “Мерва Л.С.” м. Тернопіль | uk_UA |
dc.title.alternative | Plans and specifications of a bakery at the PE “Merva L.S.” (the city of Ternopil) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Кость Л.І., 2021 | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Пилипець, Оксана Михайлівна | - |
dc.contributor.committeeMember | Pylypets, Oksana Mykhailivna | - |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.format.pages | 57 | - |
dc.subject.udc | 664.65 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва/Підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві/Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2010. – 440 с. 5. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Урожай, 1990. – 278 с. 6. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – Київ: Руслана, 1998. – 416 с. 7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів / В. І. Дробот. – Київ: Кондор, 2015. – 958 с 8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) / [О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін.]. – Київ: Наукова Думка, 2000. – 287 с. 9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв(За ред. О.І.Гапонюка) / В. Ф.Петько, О. І. Гапонюк, Є. В. Петько, А. В. Ульяницький. – Київ: ЦУЛ, 2007. – 432 с. 10.Артамонова М. В. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів(Під ред. Г.М. Лисюк.) / М. В. Артамонова, О. В. Нєміріч, О. Т. Старчаєнко. – Харків: Університетська Книга, 2007. – 464 с 11. ПП “Мерва” [Електронний ресурс]. – 2010. – Режим доступу до ресурсу: https://irp.te.ua/l-r-33/ | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Kost L.I. Plans and specifications of a bakery at the PE “Merva L.S.” (the city of Ternopil): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / L.I. Kost. — Ternopil : TNTU, 2021. — 57 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Collection(s) : | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Kost.doc | Авторська довідка | 28,5 kB | Microsoft Word | Voir/Ouvrir |
dyplom_Kost.pdf | Дипломна робота | 303,94 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration