Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35696
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лялик, Анастасія Тарасівна | - |
dc.contributor.advisor | Lialyk, Anastasiia Tarasivna | - |
dc.contributor.author | Бохенок, Мар`яна Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Bokhenok, Mar`Iana Ihorivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-02T15:48:56Z | - |
dc.date.available | 2021-07-02T15:48:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бохенок М. І. Проєкт цеху з виробництва хліба на ТОВ «Надзбруччя хліб» смт Підволочиськ, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М. І. Бохенок. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35696 | - |
dc.description.abstract | Розробка проєкту цеху з виробництва хліба на ТОВ «Надзбруччя хліб» смт. Підволочиськ, Тернопільської області. З метою виробництва якісної продукції, конкурентоспроможної а також зменшення технологічних затрат та втрат необхідно проводити у цехах ТОВ «Надзбруччя хліб» заходи для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових сортів хліба з житнього та житньо- пшеничного борошна, а саме - хліб Столичний та Росток. | uk_UA |
dc.description.abstract | Development of the project of the bread production shop at Nadzbruchchia Khlib LLC Pidvolochysk, Ternopil region. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops of Nadzbruchchia Khlib LLC for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new varieties of bread from rye and rye-wheat flour, namely - bread Stolychny and Rostock. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ ...... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ...... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ..... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ....... 1.4.1 Вихідні дані ......... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ...... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ....... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ..... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів .......... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ..... 1.5 Технохімічний контроль виробництва .... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ .... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури ... | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.uri | 13.https://irp.te.ua/l-r-33/ 14.https://opendatabot.ua/c/31273795 15.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 16.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 17.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 18.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 19.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 20.https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-u-hl- bopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html | uk_UA |
dc.subject | проєкт | uk_UA |
dc.subject | цех | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | хліб Столичний | uk_UA |
dc.subject | хліб Росток | uk_UA |
dc.subject | піч | uk_UA |
dc.subject | тістомісильне устаткування | uk_UA |
dc.subject | project | uk_UA |
dc.subject | shop | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | bread Stolychny | uk_UA |
dc.subject | bread Rostock | uk_UA |
dc.subject | oven | uk_UA |
dc.subject | kneading equipment | uk_UA |
dc.title | Проєкт цеху з виробництва хліба на ТОВ «Надзбруччя хліб» смт Підволочиськ, Тернопільської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Plans and specifications of a bread production shop of LLC «Nadzbruchchya khlib» (t. Pidvolochysk, Ternopil region) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Бохенок М.І., 2021 | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Пилипець, Оксана Михайлівна | - |
dc.contributor.committeeMember | Pylypets, Oksana Mykhailivna | - |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.format.pages | 54 | - |
dc.subject.udc | 664.644 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 10.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 11.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 12.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Bokhenok M.I. Plans and specifications of a bread production shop of LLC «Nadzbruchchya khlib» (t. Pidvolochysk, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.I. Bokhenok. — Ternopil : TNTU, 2021. — 54 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Bokhenok.doc | Авторська довідка | 42 kB | Microsoft Word | Göster/Aç |
dyplom_Bokhenok.pdf | Дипломна робота | 724,03 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları