Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35480

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазарко, І. С.
dc.contributor.authorБілецька, Г. А.
dc.contributor.authorNazarko, I.
dc.contributor.authorBiletska, G.
dc.coverage.temporal20-21 травня 2021 року
dc.coverage.temporal20-21 May 2021
dc.date.accessioned2021-06-23T15:52:52Z-
dc.date.available2021-06-23T15:52:52Z-
dc.date.created2021-05-20
dc.date.issued2021-05-20
dc.identifier.citationНазарко І. С. Вплив водопідготовки на якість напоїв: Тернопільська пивоварня «Опілля» / І. С. Назарко, Г. А. Білецька // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 16–17. — (Сучасні технології аналізу води, водопідготовки, водоочищення, водопостачання і водовідведення).
dc.identifier.isbn978-617-7875-17-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35480-
dc.format.extent16-17
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
dc.relation.urihttps://ecosoft.ua
dc.relation.urihttps://pivo.by
dc.titleВплив водопідготовки на якість напоїв: Тернопільська пивоварня «Опілля»
dc.title.alternativeThe influence of water treatment on the quality of beverages: Ternopil brewery «Opillia»
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc663.6
dc.relation.references1. Державні санітарні норми та правила «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною»: ДСанПіН 2.2.4-171-10 / Міністерство охорони здоров’я України. — [Чинний від 2010.06.01].
dc.relation.references2. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : ˂ https://ecosoft.ua › Вода для броварні.
dc.relation.references3. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : ˂ https://pivo.by › articles › wat … Вода в пиве: влияние на вкус и водоподготовка.
dc.relation.referencesen1. Derzhavni sanitarni normy ta pravyla "Hihiienichni vymohy do vody pytnoi, pryznachenoi dlia spozhyvannia liudynoiu": DSanPiN 2.2.4-171-10, Ministerstvo okhorony zdorovia Ukrainy, [Chynnyi vid 2010.06.01].
dc.relation.referencesen2. [Electronic resource], Access mode : ˂ https://ecosoft.ua › Voda dlia brovarni.
dc.relation.referencesen3. [Electronic resource], Access mode : ˂ https://pivo.by › articles › wat … Voda v pive: vliianie na vkus i vodopodhotovka.
dc.identifier.citationenNazarko I., Biletska G. (2021) Vplyv vodopidhotovky na yakist napoiv: Ternopilska pyvovarnia "Opillia" [The influence of water treatment on the quality of beverages: Ternopil brewery «Opillia»]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 16-17 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationХмельницький національний університет, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage16
dc.citation.epage17
dc.citation.conferenceⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Appears in Collections:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.