Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35330
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-13T19:11:21Z | - |
dc.date.available | 2021-06-13T19:11:21Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.date.submitted | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології / укладачі : О. І. Вічко, Л. А.Сторож. – Тернопіль : ТНТУ, 2020. – 38 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35330 | - |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.type | Laboratory Instructions | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Плахотін В.Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв / В.Я. Плахотін, І.С. Тюрікова, Г.П. Хомич. – Київ: Центр навчальної літератури, 2006. – 640 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Теоретичні основи харчових технологій: навч. посібник / Пивоваров П.П. та ін.; за ред. П.П. Пивоварова. – 2-ге вид. Харків: ХДУХТ, 2011. – 363 с. | - |
dc.relation.references | 3. Домарецький В.А. Технологія харчових продуктів / В.А. Домарецький, М.В. Остапчук, А.І. Українець К. : НУХТ, 2003. – 572 с. | - |
dc.relation.references | 4. Кравченко М.Ф., Антоненко А.В. Теоретичні основи харчових технологій : навч. Посібник. – К. Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 516 с. | - |
dc.relation.references | 5. Технология пищевых производств. Под ред. Нечаева А.П. М.: Колос - 2005. – 768 с. | - |
dc.relation.references | 6. Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник / Товажнянський Л.Л., та ін. – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 576 с. | - |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка ТО.pdf | 698,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools