Prohlížení "181 — Харчові технології (бакалаври)" dle Předmět сир кисломолочний

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 7 z 7
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Bachelor Thesisčer-202327-čer-2023Проєкт цеху виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів потужністю 60т молока незбираного молока за добуГанущин, Тарас Олегович; Hanushchyn, Taras
Bachelor Thesisčer-202329-čer-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesis20211-čer-2021Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного з організацією переробки сироватки потужністю 23 т молока за змінуЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman Ivanovych
Bachelor Thesis202226-čer-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом потужністю переробки 21 т молока за змінуКухарчук, Мар’яна Вадимівна; Kukharchuk, Mariana
Bachelor Thesisčer-202329-čer-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 %Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana
Bachelor Thesis202130-čer-2021Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за змінуЛижин, Андрій Сергійович; Lyzhyn, Andrii Serhiiovych
Bachelor Thesisčer-202328-čer-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за змінуЧайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam