Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34244
Назва: | Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів |
Автори: | Бець, М. Т. Богун, Л. І. Георгіаді, Н. Г. Гринько, Т. В. Данько, Т. І. Ємченко, І. В. Загородній, А. Г. Князь, О. В. Князь, С. В. Косовська, В. В. Лучко, Г. Й. Мартинюк, В. П. Мацук, В. М. Мороз, О. І. Плешаков, Е. І. Римар, М. В. Русин-Гриник, Р. Р. Скриньковський, Р. М. Скрипчук, П. М. Слав’юк, Р. В. Судук, О. Ю. Тупісь, О. П. Фарат, О. В. Федорчак, О. Є. Холявка, Л. Ю. Чорна, Н. Р. Шайда, О. Є. Швачко, С. Г. Шуляр, Р. В. Яворська, Н. П. Ягольник, С. Г. |
Бібліографічний опис: | Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів: навч. посібник / С. В. Князь, А. Г. Загородній, М. В. Римар, Р. М. Скриньковський та ін.; за ред. д-ра екон. наук, проф. С. В. Князя. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2021. – 796 с. doi: http://doi.org/10.5281/zenodo.4549619 |
Дата публікації: | 28-січ-2021 |
Дата внесення: | 18-лют-2021 |
DOI: | http://doi.org/10.5281/zenodo.4549619 |
Короткий огляд (реферат): | Довідник охоплює ключові категорії та поняття сфери комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Містить такі розділи: стандартизація у сфері експертизи якості товарів, класифікація і властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів, торговельно-технологічне обладнання, товарознавство вин і сирів. Наведені означення розглянуто відповідно до ДСТУ та ISO. Для студентів викладачів, підприємців, товарознавців, здобувачів наукових ступенів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34244 |
ISBN: | 978-966-941-555-4 |
Тип вмісту: | Book |
Розташовується у зібраннях: | Зібрання книг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Довідник товарознавця і споживача продовольчих товарів.pdf | 6,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.