Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33725
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorБойко, Ігор Васильович-
dc.contributor.authorBoiko, Ihor-
dc.date.accessioned2020-12-29T08:24:12Z-
dc.date.available2020-12-29T08:24:12Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.date.submitted2020-12-
dc.identifier.citationБойко І. В. Модернізація автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатора : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / І. В. Бойко. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33725-
dc.descriptionЗахист відбувся 22 грудня 2020р. о 13.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії №18uk_UA
dc.description.abstractАвтор кваліфікаційної роботи – Бойко Ігор Васильович. Тема роботи: Модернізація автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатора. Кваліфікаційну роботу виконано в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя в 2020 році Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки обсягом 110 сторінок (34 рисунки) та графічної частини 8 креслень формату А1. В кваліфікаційній роботі пропонуються заходи з автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатора в умовах фасування сметани. Основними задачами, які вирішуються в даній кваліфікаційній роботі, є: аналіз конструкцій обладнання для фасування; розробка заходів з модернізації автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; енергетичні розрахунки автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; конструктивні розрахунки автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; технологічні розрахунки автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ; моделювання роботи дозатора у різних конструктивних виконаннях; аналіз отриманих результатів; розробка заходів з охорони праці і техніки безпеки; вирішення питань безпеки життєдіяльності.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація. Вступ. 1. Аналіз сучасного стану об’єкту дослідження, вибір і обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Методи та методика досліджень. 3. Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень вдосконалення об’єкта дослідження. 4. Математичне моделювання технологічної або технічної системи, що розглядається в роботі. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Додаткиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectдозаторuk_UA
dc.subjectустановка-
dc.subjectсметана-
dc.subjectфасування-
dc.subjectdosing unit-
dc.subjectmachine-
dc.subjectsour cream-
dc.subjectfilling-
dc.titleМодернізація автомата фасувально-закупорювального для молочних продуктів марки МК-ОФМ із дослідженням роботи дозатораuk_UA
dc.title.alternativeMilk products filling and capping machine MK-OFM retrofit including the study of dosing unituk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Бойко Ігор Васильович, 2020uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Михайло Ількович-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc681.2uk_UA
dc.relation.references1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. посібник/ Єресько Г.О.,Шинкарик М.М.,Ворощук В.Я.-К.:ЦНЛ,2007.-337с 2. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 3. Митин В.В. Курсовое и дипломное проектирование оборудования предприятий мясной и молочной промышленности.— М.:Колосс, 1992.— 272с. 4. Лащинский А.А., Толчинский А.Р. Основы конструирования и расчёта химической аппаратуры. Справочник.— Л.: “Машиностроение”, 1970.— 752с. 5. Бойко І.В. Аналіз фасувального устаткування /Бойко І.В., Бойко О.В. // Збірник тез доповідей ІХ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 142. 6. Алямовский А.А. SolidWorks Simulation. Инженерный анализ для профессионалов: задачи, методы, рекомендации. / А.А. Алямовский. – ДМК Пресс, 2015. – 562 c. 7. Лабораторный практикум по процессам и аппаратам пищевых производств: Учеб. для вузов / под ред. А.С. Гинзбурга .- 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1990. - 256 с. 8. Алямовский А.А. SolidWorks Simulation. Как решать практические задачи. / А.А. Алямовский. – BHV, 2012. – 445 c. 9. SolidWorks 2010: Расширенное моделирование деталей. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 333 c. 10. SolidWorks 2010 - Моделирование сборок. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 393 c. 11. Никитин В.С. Охрана труда на предприятиях пищевой промышленности / В.С. Никитин, Ю.М. Бурашников. –М.: Агропромиздат, 1991.– 349с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:133 — галузеве машинобудування

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Бойко Ігор ДР.pdfДипломна робота14,96 MBAdobe PDFGöster/Aç
Avtorska_Бойко Ігор.pdfАвторська довідка240,83 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları