Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33345
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВладимир, Ольга Михайлівна-
dc.date.accessioned2020-12-23T18:09:55Z-
dc.date.available2020-12-23T18:09:55Z-
dc.date.issued2020-11-27-
dc.identifier.citationВладимир О.М. Бізнес-культура сфери міжнародного туризму та готельно-ресторанної справи //Феномен культури постглобалізму: зб. мат. І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Маріуполь, 27 листопада 2020р.: у 2 ч. Маріуполь: МДУ, 2020. Ч. І. C.39-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33345-
dc.format.extent39-43-
dc.subjectбізнес-культура, туризм, готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleБІЗНЕС - КУЛЬТУРА СФЕР И МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗ МУ ТА ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАН НОЇ СПРАВИuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.coverage.placenameМаріупольuk_UA
dc.subject.udc338.482uk_UA
dc.relation.referencesГлобаль ний договір ООН. Р езультати КПМГ в Україні в 2015 р. : звіт URL: https://assets.kpmg/content/dam/kpmg/pdf/2012/06/KPMG_in_Ukraine_Commun i cation_on_Progress_2015_UKR.pdf 2. Семикіна М.В., Пасєка С.Р., Бугаєва М.В. Розвиток підприємств готельно - ресторанного і туристичного бізнесу в контексті формування прогресивної корпоративної культури // Наукові праці Кіровоградського національного техн ічного університету. Економічні науки, 2018. Вип. 33. С. 199 - 210. URL: http://economics.kntu.kr.ua/pdf/33/25.pdf 3. The economy of the regions in 2015: new realities and opportunities in the contex t of the initiated reforms. 2015. Kyiv: NISD – 92 c.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vladymyr_Mariupol.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора