Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33141

Назва: Технології підвищення рівня комфорту у готельному бізнесі
Інші назви: Technologies to raise level comfort in the hotel business
Автори: Андрейків, Оксана
Латюк, Олена
Andreykiv, Oksana
Latyuk, Olena
Приналежність: Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж
Бібліографічний опис: Андрейків О. Технології підвищення рівня комфорту у готельному бізнесі / Андрейків Оксана, Латюк Олена // МТПСНТС, 16 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 138–139. — (Маркетингові технології підприємств сфери послуг).
Bibliographic description: Andreykiv O., Latyuk O. (2020) Tekhnolohii pidvyshchennia rivnia komfortu u hotelnomu biznesi [Technologies to raise level comfort in the hotel business]. MTPSNTS (Tern., 16 November 2020), pp. 138-139 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2020
Конференція/захід: ⅩⅠ регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Дата публікації: 16-лис-2020
Дата внесення: 13-гру-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16 листопада 2020 року
16 November 2020
УДК: 339.138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 138-139
Початкова сторінка: 138
Кінцева сторінка: 139
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33141
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІ Регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.