Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33078

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorПашко, Юлія
dc.contributor.authorPashko, Julia
dc.coverage.temporal16 листопада 2020 року
dc.coverage.temporal16 November 2020
dc.date.accessioned2020-12-13T11:53:43Z-
dc.date.available2020-12-13T11:53:43Z-
dc.date.created2020-11-16
dc.date.issued2020-11-16
dc.identifier.citationПашко Ю. Інноваційні процеси на підприємствах харчової промисловості: сучасний погляд / Пашко Юлія // МТПСНТС, 16 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 18–19. — (Маркетингові інновації: теоретико-методичні засади та досвід).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33078-
dc.format.extent18-19
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2020
dc.titleІнноваційні процеси на підприємствах харчової промисловості: сучасний погляд
dc.title.alternativeInnovative processes in the enterprises of the food industry: a modern view
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.439.4
dc.relation.references1. Одотюк І.В., О.М. Фащевська, С.М. Щегель. Сучасна інноваційна політика України: передумови, основні підходи та напрями реформування. Вісник НАН України. 2012. №. 7. С. 32–46.
dc.relation.references2. Хмизова О.В., Cисан О.М. Напрями розвитку інноваційного потенціалу підприємства. Наукові праці. Економіка. 2016. № 273. С. 83-88.
dc.relation.referencesen1. Odotiuk I.V., O.M. Fashchevska, S.M. Shchehel. Suchasna innovatsiina polityka Ukrainy: peredumovy, osnovni pidkhody ta napriamy reformuvannia. Visnyk NAN Ukrainy. 2012. №. 7. P. 32–46.
dc.relation.referencesen2. Khmyzova O.V., Cysan O.M. Napriamy rozvytku innovatsiinoho potentsialu pidpryiemstva. Naukovi pratsi. Ekonomika. 2016. No 273. P. 83-88.
dc.identifier.citationenPashko J. (2020) Innovatsiini protsesy na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti: suchasnyi pohliad [Innovative processes in the enterprises of the food industry: a modern view]. MTPSNTS (Tern., 16 November 2020), pp. 18-19 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
dc.citation.spage18
dc.citation.epage19
dc.citation.conferenceⅩⅠ регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Koleksiyonlarda Görünür:XІ Регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ (2020)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.