Naviga "Бакалавр" per Soggetto influencing factors
Mostrati i risultati da 1 a 9 di 9
Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
Bachelor Thesis | giu-2024 | 4-lug-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
Bachelor Thesis | giu-2023 | 21-giu-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym |
Bachelor Thesis | giu-2024 | 14-giu-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
Bachelor Thesis | giu-2025 | 26-giu-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym |
Bachelor Thesis | 25-giu-2025 | 1-lug-2025 | Удосконалення управління виробничим потенціалом підприємства, на прикладі ТОВ “ЮСП ПАНЕЛЬ” | Відлацька, Вікторія Олександрівна; Vidlatska, Viktoriia |
Bachelor Thesis | 10-set-2024 | 10-set-2024 | Шляхи розвитку економічного потенціалу підприємства, на прикладі ТОВ «РМФ» | Тарабара, Євгенія Вадимівна; Tarabara, Yevheniia |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia |
Bachelor Thesis | Haz-2025 | 26-Haz-2025 | Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя») | Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот») | Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana |