Перегляд зібрання "Бакалавр" за групою - Теми фінансові показники

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesis26-чер-202326-чер-2023Аналіз та прогнозування фінансового стану підприємства, на прикладі ТзОВ «Клас і К»Канак, Тарас Васильович; Kanak, Taras
Bachelor Thesis26-чер-20243-лип-2024Обґрунтування вибору стратегії розвитку організації, на прикладі ТОВ «Тернопільський автоцентр «КАМАЗ»Бартків, Назар Русланович; Bartkiv, Nazar
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Душенко, Соломія Андріївна; Dushenko, Solomiia
Bachelor Thesis26-чер-20243-лип-2024Удосконалення управління ліквідністю підприємства, на прикладі ТОВ «ОСП Корпорація ВАТРА»Сиваник, Роман Романович; Syvanyk, Roman
Bachelor Thesis4-лип-20244-лип-2024Удосконалення оперативного управління діяльністю підприємства, на прикладі товариства з обмеженою відповідальністю «Білий Берег»Боросюк, Тетяна Євгенівна; Borosiuk, Tetiana
Bachelor Thesisчер-202226-січ-2024Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesis26-чер-202326-чер-2023Шляхи покращення фінансового стану підприємства, на прикладі ПОП «Тернопільське»Євтух, Валерій Володимирович; Yevtukh, Valerii
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем»)Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana