Browsing "Бакалавр" by Subject ресторанне господарство
Showing results 1 to 10 of 10
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 4-七月-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 14-六月-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
Bachelor Thesis | 六月-2025 | 26-六月-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym |
Bachelor Thesis | 六月-2023 | 21-六月-2023 | Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин») | Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 3-七月-2024 | Стимулювання продажу продукції та послуг закладів готельно-ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Авокадо”) | Хіхловська, Катерина Віталіївна; Khikhlovska, Kateryna |
Bachelor Thesis | 六月-2022 | 23-八月-2022 | Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Капаць, Катерина Михайлівна |
Bachelor Thesis | 六月-2025 | 17-六月-2025 | Удосконалення організаційно-управлінської структури підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «На дубах») | Дмитрів, Аліна Андріївна; Dmytriv, Alina |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 5-七月-2024 | Управління финансово-економічними процесами на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Ковбаса, Іванна Миколаївна; Kovbasa, Ivanna |
Bachelor Thesis | 六月-2024 | 3-七月-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia |
Bachelor Thesis | 六月-2025 | 26-六月-2025 | Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя») | Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr |