Перегляд зібрання "Бакалавр" за групою - Теми обслуговування

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 19
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202126-чер-2021Комп’ютеризована система технічного обслуговування автомобілівКовач, Олександр Сергійович; Kovach, Oleksandr
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Bachelor Thesisчер-20246-вер-2024Оптимізація пункту для обслуговування електричного та електронного обладнання легкових автомобілів Skoda.Ничик, Олег Олегович; Nychyk, Oleh
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Bachelor Thesis202322-лип-2023Проект станції технічного обслуговування на 115 автомобілів ГАЗ, ЗиЛ для технічного обслуговування.Власіков, Дмитро Дмитрович; Vlasikov, Dmytro
Bachelor Thesisсіч-20248-вер-2024Розроблення елементів інтелектуальної транспортної системи міста ТернополяБорисова, Надія Вікторівна; Borysova, Nadiya; Хомич, Тамара Сергіївна; Khomych, Tamara
Bachelor Thesisчер-20249-сер-2024Розроблення технологічного процесу діагностики, технічного обслуговування та ремонту коробки переміни передач 24-1700010-01Олійник, Михайло Андрійович; Oliinyk, Mykhailo
Bachelor Thesisчер-20249-сер-2024Розроблення технологічного процесу діагностики, технічного обслуговування та ремонту рульового керування автомобілів Сhevrolet Aveo та Сhevrolet CruzeДубина, Микола Андрійович; Dubyna, Mykola
Bachelor Thesis202321-лип-2023Розроблення технологічного процесу технічного обслуговування та ремонту коробки перемикання передач 21150-1700012-00 автомобіля ВАЗ-2115Макогнюк, Дмитро Любомирович; Makohniuk, Dmytro
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна