霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32158
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorАндрушків, Богдан Миколайович-
dc.contributor.authorМалюта, Людмила Ярославівна-
dc.contributor.authorСтойко, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна-
dc.date.accessioned2020-07-07T19:08:59Z-
dc.date.available2020-07-07T19:08:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПереддипломна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська, І. І. Стойко. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2020. – 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32158-
dc.description.abstractПереддипломна практика є складовою частиною освітньо-професійної програми підготовки магістрів. У програмі і методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення переддипломної практики, вибір бази для її проходження, питання організації і змісту практики та підведення її підсумків. Програма і методичні рекомендації логічно структуровані, що дозволить керівникам практики чітко планувати та регламентувати діяльність студентів і керівників під час практики та окреслити її головні результати. Вони сприятимуть плановому, поетапному набуттю студентами фахових компетентностей, практичних професійних навичок і застосуванню набутих теоретичних знань у практичній діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleПереддипломна практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holderавторівuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
�蝷箔����:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Методичка 241 з переддипломної практики магістрів.doc248,5 kBMicrosoft Word璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�