Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32157
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрушків, Богдан Миколайович-
dc.contributor.authorМалюта, Людмила Ярославівна-
dc.contributor.authorСтойко, Ігор Іванович-
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович-
dc.date.accessioned2020-07-07T19:03:39Z-
dc.date.available2020-07-07T19:03:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНауково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, І. І. Стойко, Р. П. Шерстюк. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2020. – 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32157-
dc.description.abstractНауково-педагогічна практика є складовою частиною освітньої програми професійної підготовки магістрів. У програмі і методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення науково-педагогічної практики, вибір бази для її проходження, питання організації і змісту практики та підведення її підсумків. Програма і методичні рекомендації логічно структуровані, що дозволить керівникам практики чітко планувати та регламентувати діяльність студентів і керівників під час практики та окреслити її головні результати. Вони сприятимуть плановому, поетапному набуттю студентами фахових компетентностей, практичних. професійних навичок і застосуванню набутих теоретичних знань у науково-педагогічній діяльностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleНауково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації.uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holderавторівuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка 241 з науково-педагогічної практики магістрів.doc267 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора