Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31648
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стойко, І. І. | |
| dc.contributor.author | Stoyko, I. I. | |
| dc.coverage.temporal | 23 квітня 2020 року | |
| dc.coverage.temporal | 23 April 2020 | |
| dc.date.accessioned | 2020-05-19T11:24:33Z | - |
| dc.date.available | 2020-05-19T11:24:33Z | - |
| dc.date.created | 2020-04-23 | |
| dc.date.issued | 2020-04-23 | |
| dc.identifier.citation | Стойко І. І. 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг / Стойко І. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 71–72. | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31648 | - |
| dc.format.extent | 71-72 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 | |
| dc.title | 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | |
| dc.title.alternative | 14 Edward Deming principles for managing the quality of hotel and restaurant services | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 338.4 | |
| dc.identifier.citationen | Stoyko I. I. (2020) 14 Pryntsypiv Edvarda Deminha dlia upravlinnia yakistiu hotelno-restorannykh posluh [14 Edward Deming principles for managing the quality of hotel and restaurant services]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 71-72 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
| dc.citation.spage | 71 | |
| dc.citation.epage | 72 | |
| dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| SEVIRBS_2020_Stoyko_I_I-14_Edward_Deming_principles_71-72.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| SEVIRBS_2020_Stoyko_I_I-14_Edward_Deming_principles_71-72.djvu | 36,12 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| SEVIRBS_2020_Stoyko_I_I-14_Edward_Deming_principles_71-72__COVER.png | 1,34 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.