Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31648
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стойко, І. І. | |
dc.contributor.author | Stoyko, I. I. | |
dc.coverage.temporal | 23 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-05-19T11:24:33Z | - |
dc.date.available | 2020-05-19T11:24:33Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Стойко І. І. 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг / Стойко І. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 71–72. | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31648 | - |
dc.format.extent | 71-72 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 | |
dc.title | 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | |
dc.title.alternative | 14 Edward Deming principles for managing the quality of hotel and restaurant services | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 338.4 | |
dc.identifier.citationen | Stoyko I. I. (2020) 14 Pryntsypiv Edvarda Deminha dlia upravlinnia yakistiu hotelno-restorannykh posluh [14 Edward Deming principles for managing the quality of hotel and restaurant services]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 71-72 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
dc.citation.spage | 71 | |
dc.citation.epage | 72 | |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
Розташовується у зібраннях: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Stoyko_I_I-14_Edward_Deming_principles_71-72.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Stoyko_I_I-14_Edward_Deming_principles_71-72.djvu | 36,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Stoyko_I_I-14_Edward_Deming_principles_71-72__COVER.png | 1,34 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.