Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-5 зі 5 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Фізико-хімічні параметри вод при зберіганні | Паламар, А. А.; Колихалін, О. А.; Покотило, О. С.; Palamar, A. A.; Kolychalin, O. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Жирнокислотний склад молока при скисанні | Хава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Лляна олія як джерело омега-3 поліненасичених кислот при створенні купажів | Новіков, І. Т.; Покотило, О. С.; Novikov, I. T.; Pokotylo, O. S. |