Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31201

Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorОнуфрик, Б. І.
dc.contributor.authorПертак, Ю. В.
dc.contributor.authorКарташов, В. В.
dc.contributor.authorOnufryk, B. I.
dc.contributor.authorPertak, Y. V.
dc.contributor.authorKartashov, V. V.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 November 2019
dc.date.accessioned2020-03-02T16:27:30Z-
dc.date.available2020-03-02T16:27:30Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationОнуфрик Б. І. Дослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктів / Б. І. Онуфрик, Ю. В. Пертак, В. В. Карташов // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — Том 2. — С. 75.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31201-
dc.format.extent75
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2019
dc.titleДослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктів
dc.title.alternativeResearch and optimization automated system of heat processing for food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc65.011.56
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Благовещенская, М. М. Информационныетехнологии систем управлениятехнологическимипроцессами / M. М. Благовещенская, Л. А. Злобин.- Москва: Высшая школа, 2005. - 768 с.
dc.relation.references2. Сердобинцев, С. П. Системыуправлениятехнологическимипроцессами и информационныетехнологии / С. П. Сердобинцев. – Калининград: Изд-во КГТУ, 2006. – 488 с.
dc.relation.referencesen1. Blahoveshchenskaia, M. M. Informatsionnyetekhnolohii sistem upravleniiatekhnolohicheskimiprotsessami, M. M. Blahoveshchenskaia, L. A. Zlobin, Moskva: Vysshaia shkola, 2005, 768 p.
dc.relation.referencesen2. Serdobintsev, S. P. Sistemyupravleniiatekhnolohicheskimiprotsessami i informatsionnyetekhnolohii, S. P. Serdobintsev, Kalininhrad: Izd-vo KHTU, 2006, 488 p.
dc.identifier.citationenOnufryk B. I., Pertak Y. V., Kartashov V. V. (2019) Doslidzhennia ta optymizatsiia avtomatyzovanoi systemy termichnoi obrobky kharchovykh produktiv [Research and optimization automated system of heat processing for food products]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 November 2019), vol. 2, pp. 75 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume2
dc.citation.spage75
dc.citation.epage75
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Enthalten in den Sammlungen:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.