Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31187

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЛавренюк, Т. П.
dc.contributor.authorТрембач, Ростислав Богданович
dc.contributor.authorLavrenyuk, T. P.
dc.contributor.authorTrembach, R. B.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 November 2019
dc.date.accessioned2020-03-02T16:27:29Z-
dc.date.available2020-03-02T16:27:29Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationЛавренюк Т. П. Дослідження автоматизованого ультразвукового пристрою для вимірювання температури та жирності молока / Т. П. Лавренюк, Р. Б. Трембач // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — Том 2. — С. 55–56.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31187-
dc.format.extent55-56
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2019
dc.titleДослідження автоматизованого ультразвукового пристрою для вимірювання температури та жирності молока
dc.title.alternativeResearch of automated ultrasonic device for measurement of temperature and milk fat
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc681.2
dc.relation.references1. Крусь Г.Н., Шалыгина А.М.,Волокитина З.В. Методы исследования молока и молочных продуктов. – М.: Колос,2002 – 368 с.
dc.relation.references2. Экспертиза молока и молочных продуктов. Качество и безопасность: Учеб. пособ. / Дунченко Н.И., Храмцов А.Г. и др. – Новосибирск: Сиб. унив. изд., 2007. – 477 с.
dc.relation.referencesen1. Krus H.N., Shalyhina A.M.,Volokitina Z.V. Metody issledovaniia moloka i molochnykh produktov, M., Kolos,2002 – 368 p.
dc.relation.referencesen2. Ekspertiza moloka i molochnykh produktov. Kachestvo i bezopasnost: tutorial, Dunchenko N.I., Khramtsov A.H. and other – Novosibirsk: Sib. univ. izd., 2007, 477 p.
dc.identifier.citationenLavrenyuk T. P., Trembach R. B. (2019) Doslidzhennia avtomatyzovanoho ultrazvukovoho prystroiu dlia vymiriuvannia temperatury ta zhyrnosti moloka [Research of automated ultrasonic device for measurement of temperature and milk fat]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 November 2019), vol. 2, pp. 55-56 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume2
dc.citation.spage55
dc.citation.epage56
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!