Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31161

Назва: Розробка та оптимізація системи управління технологічним процесом виробництва квасу
Інші назви: Development and optimization of the technological process for manufacturing kvass
Автори: Баранчук, М. М.
Шельвіка, А. М.
Стухляк, Петро Данилович
Baranchuk, M. M.
Shelvika, A. M.
Stukhlyak, P. D.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Баранчук М. М. Розробка та оптимізація системи управління технологічним процесом виробництва квасу / М. М. Баранчук, А. М. Шельвіка, П. Д. Стухляк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — Том 2. — С. 5.
Bibliographic description: Baranchuk M. M., Shelvika A. M., Stukhlyak P. D. (2019) Rozrobka ta optymizatsiia systemy upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva kvasu [Development and optimization of the technological process for manufacturing kvass]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 November 2019), vol. 2, pp. 5 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2019
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 27-лис-2019
Дата внесення: 2-бер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 листопада 2019 року
27-28 November 2019
УДК: 663.4.011
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 5
Початкова сторінка: 5
Кінцева сторінка: 5
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31161
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
Перелік літератури: 1.Шабурова, Г. В. Технологиябродильныхпроизводств /Г.В. Шабурова, А. А. Курочкин, В. П. Чистяков – Пенза, 2006. – 296 с.
2.Сергеева, И. Ю. Направлениесовершенствованиятехнологииквасаброжения на основеанализасовременныхнаучно-техническихразработок /И.Ю. Сергеева, Т. А. Унщикова, В. Ю. Рысина // Техника и технологияпищевыхпроизводств. 2014. – № 3. – С. 69–78.
References: 1.Shaburova, H. V. Tekhnolohiiabrodilnykhproizvodstv /H.V. Shaburova, A. A. Kurochkin, V. P. Chistiakov – Penza, 2006, 296 p.
2.Serheeva, I. Iu. Napravleniesovershenstvovaniiatekhnolohiikvasabrozheniia na osnoveanalizasovremennykhnauchno-tekhnicheskikhrazrabotok /I.Iu. Serheeva, T. A. Unshchikova, V. Iu. Rysina, Tekhnika i tekhnolohiiapishchevykhproizvodstv. 2014, No 3, P. 69–78.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.