Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31062
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцуляк, В. Р. | |
dc.contributor.author | Михайлишин, Р. І. | |
dc.contributor.author | Yatsuliak, V. R. | |
dc.contributor.author | Mykhailyshyn, R. I. | |
dc.coverage.temporal | 27-28 листопада 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 27-28 november 2019 | |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T12:39:35Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T12:39:35Z | - |
dc.date.created | 2019-11-27 | |
dc.date.issued | 2019-11-27 | |
dc.identifier.citation | Яцуляк В. Р. Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості / В. Р. Яцуляк, Р. І. Михайлишин // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 92–93. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31062 | - |
dc.format.extent | 92-93 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 | |
dc.title | Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості | |
dc.title.alternative | The influence of moisture of wheat grain on its flour properties | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.729 | |
dc.relation.references | 1.Егоров Г.О., Мельников Е.М., Журавлев В.Ф. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбікормового производства. – М.: Колос, 1979. – 368 с. | |
dc.relation.references | 2.Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технології переробки зерна. – Одеса, 2001. – 348 с. | |
dc.relation.referencesen | 1.Ehorov H.O., Melnykov E.M., Zhuravlev V.F. Tekhnolohyia y oborudovanye mukomolno-krupianoho y kombikormovoho proyzvodstva, M., Kolos, 1979, 368 p. | |
dc.relation.referencesen | 2.Merko I.T., Morhun V.O. Naukovi osnovy i tekhnolohii pererobky zerna, Odesa, 2001, 348 p. | |
dc.identifier.citationen | Yatsuliak V. R., Mykhailyshyn R. I. (2019) Vplyv volohosti zerna pshenytsi na yii mukomelni vlastyvosti [The influence of moisture of wheat grain on its flour properties]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 92-93 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 92 | |
dc.citation.epage | 93 | |
dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Показва се в Колекции: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Yatsuliak_V_R-The_influence_of_moisture_92-93.pdf | 424,04 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNTKv3_2019v3_Yatsuliak_V_R-The_influence_of_moisture_92-93.djvu | 114,25 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNTKv3_2019v3_Yatsuliak_V_R-The_influence_of_moisture_92-93__COVER.png | 624,69 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.