Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31062

Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorЯцуляк, В. Р.
dc.contributor.authorМихайлишин, Р. І.
dc.contributor.authorYatsuliak, V. R.
dc.contributor.authorMykhailyshyn, R. I.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 november 2019
dc.date.accessioned2020-02-05T12:39:35Z-
dc.date.available2020-02-05T12:39:35Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationЯцуляк В. Р. Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості / В. Р. Яцуляк, Р. І. Михайлишин // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 92–93. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31062-
dc.format.extent92-93
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
dc.titleВплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості
dc.title.alternativeThe influence of moisture of wheat grain on its flour properties
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.729
dc.relation.references1.Егоров Г.О., Мельников Е.М., Журавлев В.Ф. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбікормового производства. – М.: Колос, 1979. – 368 с.
dc.relation.references2.Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технології переробки зерна. – Одеса, 2001. – 348 с.
dc.relation.referencesen1.Ehorov H.O., Melnykov E.M., Zhuravlev V.F. Tekhnolohyia y oborudovanye mukomolno-krupianoho y kombikormovoho proyzvodstva, M., Kolos, 1979, 368 p.
dc.relation.referencesen2.Merko I.T., Morhun V.O. Naukovi osnovy i tekhnolohii pererobky zerna, Odesa, 2001, 348 p.
dc.identifier.citationenYatsuliak V. R., Mykhailyshyn R. I. (2019) Vplyv volohosti zerna pshenytsi na yii mukomelni vlastyvosti [The influence of moisture of wheat grain on its flour properties]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 92-93 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage92
dc.citation.epage93
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Показва се в Колекции:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.