Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29459
Titre: Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості
Autre(s) titre(s): The influence of moisture of wheat grain on its flour properties
Auteur(s): Яцуляк, Віталій Романович
Михайлишин, Роман Ігорович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості [Текст] / В. Р. Яцуляк, Р.І. Михайлишин // Тези доповіді VIII Міжнародна науково-технічна конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 92-93.
Bibliographic description (International): Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості [Текст] / В. Р. Яцуляк, Р.І. Михайлишин // Тези доповіді VIII Міжнародна науково-технічна конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 92-93.
Date de publication: 28-nov-2019
Date of entry: 9-déc-2019
Editeur: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ, Тернопіль
Supervisor: Михайлишин, Роман Ігорович
UDC: 664.729
Mots-clés: автоматизація
Page range: 92-93
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29459
Copyright owner: © Яцуляк В.Р., Михайлишин Р.І. 2019
References (Ukraine): 1.Егоров Г.О., Мельников Е.М., Журавлев В.Ф. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбікормового производства. – М.: Колос, 1979. – 368 с. 2.Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технології переробки зерна. – Одеса, 2001. – 348 с.
References (International): 1.Егоров Г.О., Мельников Е.М., Журавлев В.Ф. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбікормового производства. – М.: Колос, 1979. – 368 с. 2.Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технології переробки зерна. – Одеса, 2001. – 348 с.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Book3-2019-93-94.pdf245,91 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Narzędzia administratora