Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29459
Назва: Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості
Інші назви: The influence of moisture of wheat grain on its flour properties
Автори: Яцуляк, Віталій Романович
Михайлишин, Роман Ігорович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості [Текст] / В. Р. Яцуляк, Р.І. Михайлишин // Тези доповіді VIII Міжнародна науково-технічна конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 92-93.
Bibliographic description: Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості [Текст] / В. Р. Яцуляк, Р.І. Михайлишин // Тези доповіді VIII Міжнародна науково-технічна конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 92-93.
Дата публікації: 28-лис-2019
Дата внесення: 9-гру-2019
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ, Тернопіль
Науковий керівник: Михайлишин, Роман Ігорович
УДК: 664.729
Теми: автоматизація
Діапазон сторінок: 92-93
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29459
Власник авторського права: © Яцуляк В.Р., Михайлишин Р.І. 2019
Перелік літератури: 1.Егоров Г.О., Мельников Е.М., Журавлев В.Ф. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбікормового производства. – М.: Колос, 1979. – 368 с. 2.Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технології переробки зерна. – Одеса, 2001. – 348 с.
References: 1.Егоров Г.О., Мельников Е.М., Журавлев В.Ф. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбікормового производства. – М.: Колос, 1979. – 368 с. 2.Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технології переробки зерна. – Одеса, 2001. – 348 с.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Book3-2019-93-94.pdf245,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора