Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29163
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горюк, Юлія | |
dc.contributor.author | Горюк, Віктор | |
dc.contributor.author | Horiuk, Yulia | |
dc.contributor.author | Horiuk, Viktor | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:43Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:43Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Горюк Ю. Перспективи використання бактеріофагів в якості біоконтролю золотистого стафілококу в молоці / Юлія Горюк, Віктор Горюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 70–71. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29163 | - |
dc.format.extent | 70-71 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Перспективи використання бактеріофагів в якості біоконтролю золотистого стафілококу в молоці | |
dc.title.alternative | Prospects for the use of bacteriophages as a biocontrol of staphylococcus aureus in milk | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 338.439.021.1 | |
dc.relation.references | 1. Bueno, E., García, P., Martínez, B., & Rodríguez, A. (2012). Phage inactivation of Staphylococcus aureus in fresh and hard-type cheeses. International journal of food microbiology, 158(1), 23–27. | |
dc.relation.references | 2. Carlton, R. M., Noordman, W. H., Biswas, B., De Meester, E. D., & Loessner, M. J. (2005). Bacteriophage P100 for control of Listeria monocytogenes in foods: genome sequence, bioinformatic analyses, oral toxicity study, and application. Regulatory Toxicology and Pharmacology, 43(3), 301–312. | |
dc.relation.references | 3. García, P., Madera, C., Martinez, B., Rodríguez, A., & Suarez, J. E. (2009). Prevalence of bacteriophages infecting Staphylococcus aureus in dairy samples and their potential as biocontrol agents. Journal of dairy science, 92(7), 3019–3026. | |
dc.relation.references | 4. Horiuk, Y. V. (2019). Lytic Activity of Staphylococcal Bacteriophage on Different Biotypes of Staphylococcus aureus. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Veterinary Sciences, 21 (94), 115–120. | |
dc.relation.references | 5. Modi, R., Hirvi, Y., Hill, A., & Griffiths, M. W. (2001). Effect of phage on survival of Salmonella enteritidis during manufacture and storage of cheddar cheese made from raw and pasteurized milk. Journal of food protection, 64 (7), 927-933. | |
dc.relation.references | 6. Касянчук, В., Бергілевич, О., Крижанівський, Я., Кухтин, М. (2006). Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ. Ветеринарна медицина України, 7, 38–40. | |
dc.relation.references | 7. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo, O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 3(8), 384−388. | |
dc.relation.referencesen | 1. Bueno, E., García, P., Martínez, B., & Rodríguez, A. (2012). Phage inactivation of Staphylococcus aureus in fresh and hard-type cheeses. International journal of food microbiology, 158(1), 23–27. | |
dc.relation.referencesen | 2. Carlton, R. M., Noordman, W. H., Biswas, B., De Meester, E. D., & Loessner, M. J. (2005). Bacteriophage P100 for control of Listeria monocytogenes in foods: genome sequence, bioinformatic analyses, oral toxicity study, and application. Regulatory Toxicology and Pharmacology, 43(3), 301–312. | |
dc.relation.referencesen | 3. García, P., Madera, C., Martinez, B., Rodríguez, A., & Suarez, J. E. (2009). Prevalence of bacteriophages infecting Staphylococcus aureus in dairy samples and their potential as biocontrol agents. Journal of dairy science, 92(7), 3019–3026. | |
dc.relation.referencesen | 4. Horiuk, Y. V. (2019). Lytic Activity of Staphylococcal Bacteriophage on Different Biotypes of Staphylococcus aureus. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Veterinary Sciences, 21 (94), 115–120. | |
dc.relation.referencesen | 5. Modi, R., Hirvi, Y., Hill, A., & Griffiths, M. W. (2001). Effect of phage on survival of Salmonella enteritidis during manufacture and storage of cheddar cheese made from raw and pasteurized milk. Journal of food protection, 64 (7), 927-933. | |
dc.relation.referencesen | 6. Kasianchuk, V., Berhilevych, O., Kryzhanivskyi, Ya., Kukhtyn, M. (2006). Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 7, 38–40. | |
dc.relation.referencesen | 7. Kukhtyn, M. D., Horyuk, Y. V., Horyuk, V. V., Yaroshenko, T. Y., Vichko, O. I., Pokotylo, O. S. (2017). Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine. Regulatory Mechanisms in Biosystems, 3(8), 384−388. | |
dc.identifier.citationen | Horiuk Y., Horiuk V. (2019) Perspektyvy vykorystannia bakteriofahiv v yakosti biokontroliu zolotystoho stafilokoku v molotsi [Prospects for the use of bacteriophages as a biocontrol of staphylococcus aureus in milk]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 70-71 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 70 | |
dc.citation.epage | 71 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.