Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29141
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Верхолюк, Микола | |
dc.contributor.author | Пеленьо, Руслан | |
dc.contributor.author | Семанюк, Володимир | |
dc.contributor.author | Турко, Ігор | |
dc.contributor.author | Verkholiuk, Mykola | |
dc.contributor.author | Pelenio, Ruslan | |
dc.contributor.author | Semaniuk, Volodymyr | |
dc.contributor.author | Turko, Igor | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні / Микола Верхолюк, Руслан Пеленьо, Володимир Семанюк, Ігор Турко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 41–42. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29141 | - |
dc.format.extent | 41-42 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні | |
dc.title.alternative | Analysis of detergents for milking equipment used in Ukraine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 619 | |
dc.subject.udc | 614.48 (477) | |
dc.relation.references | 1. Pelenio R. A., Verkholіuk M. M. Destructive action of various concentrations of orthophosphoric acid in an acid detergent on elements of milking equipment made of stainless steel and aluminum / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies // 2018. 20. 87. 74–77. | |
dc.relation.references | 2. Виробництво молока та молокопродуктів-державна політика молочної галузі України / Богатко, Н. М., Салата, В. З., Семанюк, В. І., та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2012. 14. (3–3 (53)). | |
dc.relation.referencesen | 1. Pelenio R. A., Verkholiuk M. M. Destructive action of various concentrations of orthophosphoric acid in an acid detergent on elements of milking equipment made of stainless steel and aluminum, Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 2018. 20. 87. 74–77. | |
dc.relation.referencesen | 2. Vyrobnytstvo moloka ta molokoproduktiv-derzhavna polityka molochnoi haluzi Ukrainy, Bohatko, N. M., Salata, V. Z., Semaniuk, V. I., and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni S. Z. Gzhytskoho, 2012. 14. (3–3 (53)). | |
dc.identifier.citationen | Verkholiuk M., Pelenio R., Semaniuk V., Turko I. (2019) Analiz zasobiv dlia myttia i dezinfektsii doilnoho obladnannia, yake vykorystovuiutsia v Ukraini [Analysis of detergents for milking equipment used in Ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 41-42 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 41 | |
dc.citation.epage | 42 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Verkholiuk_M-Analysis_of_detergents_41-42.pdf | 561,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Verkholiuk_M-Analysis_of_detergents_41-42.djvu | 24,21 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Verkholiuk_M-Analysis_of_detergents_41-42__COVER.png | 394,84 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.