Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29141

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВерхолюк, Микола
dc.contributor.authorПеленьо, Руслан
dc.contributor.authorСеманюк, Володимир
dc.contributor.authorТурко, Ігор
dc.contributor.authorVerkholiuk, Mykola
dc.contributor.authorPelenio, Ruslan
dc.contributor.authorSemaniuk, Volodymyr
dc.contributor.authorTurko, Igor
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationАналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні / Микола Верхолюк, Руслан Пеленьо, Володимир Семанюк, Ігор Турко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 41–42. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29141-
dc.format.extent41-42
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleАналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні
dc.title.alternativeAnalysis of detergents for milking equipment used in Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc619
dc.subject.udc614.48 (477)
dc.relation.references1. Pelenio R. A., Verkholіuk M. M. Destructive action of various concentrations of orthophosphoric acid in an acid detergent on elements of milking equipment made of stainless steel and aluminum / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies // 2018. 20. 87. 74–77.
dc.relation.references2. Виробництво молока та молокопродуктів-державна політика молочної галузі України / Богатко, Н. М., Салата, В. З., Семанюк, В. І., та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2012. 14. (3–3 (53)).
dc.relation.referencesen1. Pelenio R. A., Verkholiuk M. M. Destructive action of various concentrations of orthophosphoric acid in an acid detergent on elements of milking equipment made of stainless steel and aluminum, Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 2018. 20. 87. 74–77.
dc.relation.referencesen2. Vyrobnytstvo moloka ta molokoproduktiv-derzhavna polityka molochnoi haluzi Ukrainy, Bohatko, N. M., Salata, V. Z., Semaniuk, V. I., and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni S. Z. Gzhytskoho, 2012. 14. (3–3 (53)).
dc.identifier.citationenVerkholiuk M., Pelenio R., Semaniuk V., Turko I. (2019) Analiz zasobiv dlia myttia i dezinfektsii doilnoho obladnannia, yake vykorystovuiutsia v Ukraini [Analysis of detergents for milking equipment used in Ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 41-42 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage41
dc.citation.epage42
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.