Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29133
Назва: | Комплексне методичне забезпечення контролю безпеки технології вирощування картоплі із застосуванням сумішевих фунгіцидних препаратів на основі диметоморфу та цимоксанілу |
Інші назви: | Comprehensive methodological support for technology security control cultivation of potatoes using mixed fungicidal preparations based on dimethomorph and cymoxanil |
Автори: | Заєць, Єва Макарчук, Ярослав Демченко, Віолетта Баранов, Юрій Ольшевський, Сергій Кірсенко, Віктор Яструб, Тетяна Zajets, Yeva Makarchuk, Yaroslav Demchenko, Violetta Baranov, Yurii Olszewski, Serge Kirsenko, Victor Yactrub, Tatyana |
Приналежність: | Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва Національної академії медичних наук України», Україна |
Бібліографічний опис: | Комплексне методичне забезпечення контролю безпеки технології вирощування картоплі із застосуванням сумішевих фунгіцидних препаратів на основі диметоморфу та цимоксанілу / Єва Заєць, Ярослав Макарчук, Віолетта Демченко, Юрій Баранов, Сергій Ольшевський, Віктор Кірсенко, Тетяна Яструб // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 30–31. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Zajets Y., Makarchuk Y., Demchenko V., Baranov Y., Olszewski S., Kirsenko V., Yactrub T. (2019) Kompleksne metodychne zabezpechennia kontroliu bezpeky tekhnolohii vyroshchuvannia kartopli iz zastosuvanniam sumishevykh funhitsydnykh preparativ na osnovi dymetomorfu ta tsymoksanilu [Comprehensive methodological support for technology security control cultivation of potatoes using mixed fungicidal preparations based on dimethomorph and cymoxanil]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 614.3 632.95 543.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 30-31 |
Початкова сторінка: | 30 |
Кінцева сторінка: | 31 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29133 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Перелік пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні. Офіційне видання. – Київ: Міністерство екології та природних ресурсів України, ТОВ «Юнівест Медіа», 2018. – 1040 с. 2. EN 15662-2008 Foods of plant origin – Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE – QuEChERS-method. EN 15662-2008 |
References: | 1. Perelik pestytsydiv i ahrokhimikativ, dozvolenykh do vykorystannia v Ukraini. Ofitsiine vydannia, Kyiv: Ministerstvo ekolohii ta pryrodnykh resursiv Ukrainy, TOV "Yunivest Media", 2018, 1040 p. 2. EN 15662-2008 Foods of plant origin – Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE – QuEChERS-method. EN 15662-2008 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Zajets_Y-Comprehensive_methodological_30-31.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Zajets_Y-Comprehensive_methodological_30-31.djvu | 40,19 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Zajets_Y-Comprehensive_methodological_30-31__COVER.png | 466,59 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.