Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29133

Назва: Комплексне методичне забезпечення контролю безпеки технології вирощування картоплі із застосуванням сумішевих фунгіцидних препаратів на основі диметоморфу та цимоксанілу
Інші назви: Comprehensive methodological support for technology security control cultivation of potatoes using mixed fungicidal preparations based on dimethomorph and cymoxanil
Автори: Заєць, Єва
Макарчук, Ярослав
Демченко, Віолетта
Баранов, Юрій
Ольшевський, Сергій
Кірсенко, Віктор
Яструб, Тетяна
Zajets, Yeva
Makarchuk, Yaroslav
Demchenko, Violetta
Baranov, Yurii
Olszewski, Serge
Kirsenko, Victor
Yactrub, Tatyana
Приналежність: Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва Національної академії медичних наук України», Україна
Бібліографічний опис: Комплексне методичне забезпечення контролю безпеки технології вирощування картоплі із застосуванням сумішевих фунгіцидних препаратів на основі диметоморфу та цимоксанілу / Єва Заєць, Ярослав Макарчук, Віолетта Демченко, Юрій Баранов, Сергій Ольшевський, Віктор Кірсенко, Тетяна Яструб // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 30–31. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Zajets Y., Makarchuk Y., Demchenko V., Baranov Y., Olszewski S., Kirsenko V., Yactrub T. (2019) Kompleksne metodychne zabezpechennia kontroliu bezpeky tekhnolohii vyroshchuvannia kartopli iz zastosuvanniam sumishevykh funhitsydnykh preparativ na osnovi dymetomorfu ta tsymoksanilu [Comprehensive methodological support for technology security control cultivation of potatoes using mixed fungicidal preparations based on dimethomorph and cymoxanil]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 614.3
632.95
543.6
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 30-31
Початкова сторінка: 30
Кінцева сторінка: 31
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29133
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Перелік пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні. Офіційне видання. – Київ: Міністерство екології та природних ресурсів України, ТОВ «Юнівест Медіа», 2018. – 1040 с.
2. EN 15662-2008 Foods of plant origin – Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE – QuEChERS-method. EN 15662-2008
References: 1. Perelik pestytsydiv i ahrokhimikativ, dozvolenykh do vykorystannia v Ukraini. Ofitsiine vydannia, Kyiv: Ministerstvo ekolohii ta pryrodnykh resursiv Ukrainy, TOV "Yunivest Media", 2018, 1040 p.
2. EN 15662-2008 Foods of plant origin – Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE – QuEChERS-method. EN 15662-2008
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.