Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29063

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2019-10-25T10:36:37Z-
dc.date.available2019-10-25T10:36:37Z-
dc.date.issued2019-10-10-
dc.identifier.citationСтан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 10–11 жовтня 2019 року) / МОН України, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019. – 172 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29063-
dc.format.extent1-172-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.titleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages172-
dc.subject.udc001uk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.conferenceⅤ міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.