Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Матеріали конференцій, семінарів, читань
2019
Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.003 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоїв
Швед, Ольга
;
Швед, Олекса
;
Новіков, Володимир
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Shved, Olga
;
Shved, Oleksa
;
Novikov, Volodymyr
;
Vichko, Olena
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів
Петріна, Романа
;
Хом'як, Ірина
;
Суберляк, Софія
;
Новіков, Володимир
;
Petrina, Romana
;
Khomiyak, Iryna
;
Suberlyak, Sofia
;
Novikov, Volodymyr
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів
Гамада, Віра
;
Хропот, Оксана
;
Крвавич, Анна
;
Конечна, Роксолана
;
Новіков, Володимир
;
Hamada, Vira
;
Khropot, Oksana
;
Krvavych, Anna
;
Konechna, Roksolana
;
Novikov, Volodymyr
Conference Abstract
10-жов-2019
15-лис-2019
Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка
Вічко, Олена Іванівна
;
Швед, Ольга
;
Новіков, Володимир
;
Vichko, Olena
;
Shved, Olga
;
Novikov, Volodymyr
Розкриття
за авторами
4
Новіков, Володимир
2
Shved, Olga
2
Vichko, Olena
2
Вічко, Олена Іванівна
2
Швед, Ольга
1
Hamada, Vira
1
Khomiyak, Iryna
1
Khropot, Oksana
1
Konechna, Roksolana
1
Krvavych, Anna
1
Petrina, Romana
1
Shved, Oleksa
1
Suberlyak, Sofia
1
Гамада, Віра
1
Конечна, Роксолана
1
Крвавич, Анна
1
Петріна, Романа
1
Суберляк, Софія
1
Хом'як, Ірина
1
Хропот, Оксана
.
далі >
за темами
1
628.35
1
637.136.3/5.637.146
1
664.8
1
665.9
за типом вмісту
4
Conference Abstract
за мовами
4
uk