Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28588

Title: Виділення к-казеїну
Other Titles: Obtaining of k-kazein
Authors: Рейтерович, І. О.
Reiterovych, І. О.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Рейтерович І. О. Виділення к-казеїну / Рейтерович І. О. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 112. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description (International): Reiterovych І. О. (2019) Vydilennia k-kazeinu [Obtaining of k-kazein]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 112 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Issue Date: 25-Apr-2019
Date of entry: 18-Jun-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 577.112.083/122.2
Keywords: κ-казеїн
виділення
гель-фільтрація
k-kazein
obtaining
gel filtration
Number of pages: 1
Page range: 112
Start page: 112
End page: 112
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28588
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.