Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28578

Titolo: Сучасні методи переробки молочної сироватки
Titoli alternativi: Modern methods of the transformation milk whey
Autori: Мацега, Р.
Matseha, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Мацега Р. Сучасні методи переробки молочної сироватки / Мацега Р. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 10–11. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Matseha R. (2019) Suchasni metody pererobky molochnoi syrovatky [Modern methods of the transformation milk whey]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 10-11 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Conference/Event: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data: 25-apr-2019
Date of entry: 18-giu-2019
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
UDC: 637.344
Number of pages: 2
Page range: 10-11
Start page: 10
End page: 11
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28578
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.